G4Media.ro

SURSE: A fost prins Boné Ferenc, bărbatul suspectat că ar fi ucis…

politia cluj

SURSE: A fost prins Boné Ferenc, bărbatul suspectat că ar fi ucis o tânără din Bihor / Victima, Molnar Beata, a fost descoperită între buruieni, împachetată în saci din plastic

UPDATE, joi, 26 mai, ora 22.20

A fost prins Boné Ferenc, în vârstă de 43 de ani, un individ recunoscut în Cluj Napoca pentru acte de violențe, suspect că a ucis o tânără din județul Bihor, spun surse din cadrul poliției.

Boné a fost prins în Oradea, în apropierea gării.

Articolul inițial:

O tânără de 30 de ani care a plecat de acasă, din Cluj Napoca, în 21 mai, nu a mai revenit la domiciliu, iar polițiștii suspectează că aceasta a fost ucisă de prietenul ei, după ce cadavrul unei femei a fost descoperit miercuri, în satului Corniţel din comuna bihoreană Borod. Cadavrul era împachetat în saci de plastic, fiind descoperit între buruieni.

Molnar Beata ar fi plecat cu iubitul ei de acasă, Boné Ferenc, în vârstă de 43 de ani, un individ recunoscut în Cluj Napoca pentru acte de violențe, dat fiind că în 2020 a fost surprins de camerele din municipiu în timp ce o lovea cu bestialitate pe fosta sa prietenă, relatează presa locală. La vremea respectivă el a fost concediat de la locul de muncă, respectiv din postura de „preparator”, la universitatea maghiară Sapientia, din Cluj Napoca.

Poliția Cluj Napoca a transmis printr-un comunicat de presă că a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgau, nerevenind la domiciliu până în prezent.

„În baza sesizării, la data de 23 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost demarate cu operativitate activități de căutare în privința aecstora, precum și a autoturismului cu care aceștia s-ar fi deplasat. Din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea”, se precizează în comunicatul Poliției.

Date cu privire la autoturismul căutat – marca Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC.

„Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, se precizează în comunicatul Poliției.

Un al doilea comunicat al Poliției arată că după descoperirea cadavrului femeii, continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru „verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor. Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei,
sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, se precizează în comunicat.

Citește și

Bihor: Cadavrul unei femei, împachetat în saci menajeri, a fost găsit între buruieni la Cornițel / Ar fi vorba de o tânără din Cluj, dată dispărută săptămâna trecută

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter