G4Media.ro

PNL Iași, reacție după ce șeful organizației PSD a spus că a…

sursa foto: Facebook/ Alexandru Muraru

PNL Iași, reacție după ce șeful organizației PSD a spus că a făcut cadou funcții de prefect și ministru: ”Se comportă ca un șef de trib/ Trafic de influență și tranzacționare clientelară”

Alexandru Muraru, liderul PNL Iași, a reacționat printr-un mesaj pe Facebook, după ce șeful organizației locale a PSD, Maricel Popa, a spus, la o televiziune locală, că a făcut cadou funcții de prefect și ministru:

 • ”Maricel Popa și PSD Iași își arată adevărata față: dispreț pentru demnitățile publice, traficul de influență și tranzacționarea clientelară, printr-un limbaj comun brevetat din anii 50”, a declarat Alexandru Muraru, care este și consilierul premierului pe probleme de xenofobie, antisemitism și rasism.

Muraru a mai spus că Maricel Popa ”se comportă ca un șef de trib” și îl jignește pe actualul prefect PSD Bogdan Cojocaru:

 • ”Dar declarația făcută de liderul PSD Iași este și o jignire directă adresată actualului prefect PSD care, prin gura lui Maricel Popa, nu ar avea nicio calitate pentru funcţia pe care o ocupă, dacă mandatul nu reprezintă nimic altceva decât un cadou de la șeful său”, a mai scris Alexandru Muraru.

G4Media a arătat marți seară cum Maricel Popa, șeful PSD Iași, spune la o televiziune locală cum ”i-a făcut cadou” lui Bogdan Cojocaru funcțiile de prefect și ministru al Comunicațiilor, la 34 de ani. Cojocaru a fost și deputat, și consilierul lui Sorin Grindeanu la ANCOM.

Mesajul integral al lui Alexandru Muraru

”‼️ Maricel Popa face cadouri camarilei de partid pe banii ieșenilor.
‼️ Iată ce ne transmite Maricel Popa (sfidător și faultând limba română) la un post de televiziune: „𝑉𝑟𝑒𝑎𝑢 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑖 𝑢𝑟𝑒𝑧 𝑝𝑟𝑒𝑓𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑠𝑎̆𝑛𝑎̆𝑡𝑎𝑡𝑒 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑎̆, 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑟𝑒 𝑑𝑒 𝑚𝑢𝑛𝑐𝑎̆, 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑡𝑎̂𝑛𝑎̆𝑟 𝑝𝑟𝑒𝑓𝑒𝑐𝑡 𝑑𝑖𝑛 𝑡̗𝑎𝑟𝑎̆ 𝑠̗𝑖 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑒𝑓𝑖𝑐𝑖𝑒𝑛𝑡, 𝑖𝑎𝑟 𝑓𝑢𝑛𝑐𝑡̗𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑝𝑟𝑒𝑓𝑒𝑐𝑡 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑜𝑢 𝑎𝑙 𝑚𝑒𝑢 𝑐𝑎𝑟𝑒 (𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎 𝑐𝑜𝑟𝑒𝑐𝑡𝑎̆ 𝑒𝑠𝑡𝑒 ”𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒”, 𝑛.𝑟𝑒𝑑.) 𝑖 𝑙-𝑎𝑚 𝑓𝑎̆𝑐𝑢𝑡 𝑎𝑛𝑡𝑖𝑐𝑖𝑝𝑎𝑡, 𝑐𝑎 𝑠̗𝑖 𝑓𝑢𝑛𝑐𝑡̗𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑚𝑖𝑛𝑖𝑠𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑙 𝐶𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎𝑡̗𝑖𝑖𝑙𝑜𝑟.”
‼️ Maricel Popa și PSD Iași își arată adevărata față: dispreț pentru demnitățile publice, traficul de influență și tranzacționarea clientelară, printr-un limbaj comun brevetat din anii 50.
‼️ Fără niciun fel de jenă, Maricel Popa le transmite plătitorilor de taxe din județul Iași că funcțiile publice sunt un cadou pentru clientela de partid. Lipsa de cultură, educație și respect apare de fiecare dată când liderul PSD Iași se exprimă în public și aproape că ne este rușine de rușinea lui.
‼️ Fostul baron PSD nu se dezminte și se comporta ca un șef de trib umilindu-și colaboratorii și mai ales vrând să arate șefilor de la București și electoratului ca mai are un cuvânt de spus. Declaraţiile de mai sus sunt ale unui om frustrat, care a pierdut puterea reală și contactul cu realitatea. Dar declarația făcută de liderul PSD Iași este și o jignire directă adresată actualului prefect PSD care, prin gura lui Maricel Popa, nu ar avea nicio calitate pentru funcţia pe care o ocupă, dacă mandatul nu reprezintă nimic altceva decât un cadou de la șeful său.
‼️ Maricel Popa nu este preocupat de proiectele Iașului; o demonstrează acum prin declarațiile publice referitoare la cadourile din bani publici pentru clientela de partid și a demonstrat-o în mandatul de cel mai slab președinte al Consiliului Județean Iași, o etichetă pe care ieșenii nu o vor uita și ierta vreodată”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

 1. Și?
  Cine se aseamănă, se adună! Lacrimi de 🐊.

 2. Mafia PSD + PNL a pus mana pe tara asta.
  Pe toate institutiile , pe justitie , pe economie.
  Ne transforma in sclavi , la noi in tara

 3. Ambuscatul s-a scapat pe el sau feuda e atat de consolidata ca aceste realitati nu mai ”tulbura”pe nimeni acolo ! Oricum se vad bazele solide puse de inintasi ”remarcabili” ca Fenechiu, Chiuariu, Slugarel ……..
  Dnul Murariu ne-ar putea surprinde spunand unde nu face la fel stapanul locului -fie ca declara public sau nu- oricare ar fi el, din aceasta alianta si daca asta nu e si el un element de stabilitate(….) atat de indragit la Cotroceni cat si la Victoria ..

 4. PNL si PSD se cearta in presa, de ochii lumii, dar impreuna fura tot ce se poate si voteaza toate golaniile. Asa ca nu mai pacalesc pe nimeni cu smecheriile astea ieftine!

 5. ce frumos e scenariul asta in care se cearta principial ca dupa alegeri imediat sa ne plezneasca peste ochi un usl 3 pentru inca 4 ani ! atentie cu cine votati !

 6. Ce fraieri, nu-i asa PeNaLi-lor? Voi le vindeti pe bani grei, mascati sub un imprumut al partidului, cu suma Fixa!

 7. Romanian politics still at the level of SHIT. No chance to reach the next level, Mediocrity.

 8. Măcar şi numai pentru asta DNA ar trebui să se sesizeze din oficiu. Mă îndoiesc, însă, că o va face.