G4Media.ro

PNL Iași: Conducerea partidului a validat candidaturile lui Costel Alexe la CJ…

sursa foto: realitateadeiasi.net

PNL Iași: Conducerea partidului a validat candidaturile lui Costel Alexe la CJ Iași și a lui Mihai Chirica la primăria municipiului / Cei doi sunt trimiși în judecată de DNA în dosare de corupție

Biroul Politic Național al PNL a validat, joi, oficial candidaturile președintelui PNL Iași, Alexandru Muraru, la alegerile europarlamentare, respectiv Costel Alexe la mandatul de președinte al Consiliului Județean Iași și Mihai Chirica la mandatul de primar al Municipiului Iași, se arată într-un comunicat al filialei liberale.

Acuzat de corupție de procurorii DNA, Mihai Chirică a fost trimis în judecată la începutul anului într-o afacere imobiliară. El ar fi avizat un bloc de 8 etaje în locul unuia cu 2 etaje.

Costel Alexe, președintele Consiliului Județean (CJ) Iași și fost ministru al Mediului, a fost trimis în judecată în 2022 de Direcția Națională Anticorupție (DNA), pentru a doua oară în mai puțin de o lună. Alexe a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită. Actualul președinte al CJ Iași este acuzat de procurori că a cerut șpagă tablă în valoare de aproape 100.000 lei.

Potrivit comunicatului PNL Iași, care anunță votul din BPN, ”Proiectele Iașului au nevoie de continuitate iar decizia de astăzi a BPN este un vot de încredere că parteneriatul puternic dintre Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași trebuie să continue și în 2024, pentru un Iași puternic în Europa. Obiectivul PNL Iași pentru alegerile locale din 2024 rămâne ferm: câștigarea Consiliului Județean Iași, primăriilor municipiilor Iași și Pașcani, orașelor Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, respectiv a unui număr de 60 de UAT-uri din județul Iași”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Revenirea Vîrcolacilor ! Pe cai mari ! Asta da, stabilitate. Nu au nici o problema in trecut, viitorul e al lor. Intelegem toti, ca narativul stabilitatii Nelocuituitului se traduce prin stabilitatea varcolacilor ? Tradatorul a valorificat puterea data de increderea noastra, pe carca noastra. Mi-am trimis copii, prietenii sa dea votul Nelocuitului si ? Magie , dupa zece ani, El, Varcolacii lui si a lui dragnea reuniti democratic , nu numai ca nu mai au dosare , nu numai ca nu platesc in nici un fel, raul facut dar au deschis si drumul catre noi foncții si demnitati…..

  2. Repede cu Cherecheș, băieți, să n-ajungă ăsta la zdup… partid de penali mai ceva ca psd…

  3. dupa iordache-lamborghini mergea si o alexe-tabla si un chirica -imobiliarul

  4. Prin promovarea in continuare a penalilor Dumitrescu voiajorul, Chislegica imobiliarul, a lui Alexe Tablagiul Pnl-ul și-a bătut ultimul cui in cosciug!

    PNL nici nu știi
    Cât de mic ajungi sa fii!

  5. Ca sa fii „validat” de PSD trebuie sa fii cercetat penal sau sa ai deja dosar penal.