G4Media.ro

PNL face alianță cu USR, PMP și Forța Dreptei într-o comună din…

sursa foto: PNL Constanța

PNL face alianță cu USR, PMP și Forța Dreptei într-o comună din Constanța / A fost semnat protocol electoral care susține același candidat la primărie și o listă comună de consilieri

PNL Constanța face alianță în comuna Agigea cu USR, PMP și Forța Dreptei (Alianța Dreapta Unită) pentru alegerile locale din acest an. Cele patru partide politice au semnat un protocol și îl vor susține pe Gabriel Ciobanu, candidatul USR, pentru funcția de primar. De asemenea, “Alianța pentru Agigea” va avea o listă comună de consilieri, transmite Info Sud-Est.

Gabriel Ciobanu a pierdut alegerile locale în 2020, în fața actualului primar din partea PSD, Cristian Cârjaliu, la 31 de voturi.

„Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea. Am semnat protocolul de alianță electorală pe care l-am denumit, împreună, Alianța pentru Agigea, împreună cu echipele locale ale USR, PMP și ale Forței Dreptei. Susținem împreună descătușarea comunității din Agigea din ”captivitatea” în care a fost menținută de un primar abuziv. Protocolul electoral presupune susținerea unui singur candidat pentru funcția de primar în persoana lui Gabriel Ciobanu și a unei liste comune de consilieri din care fac parte cei mai buni profesioniști din toate cele patru echipe politice PNL, USR, PMP și Forța Dreptei”, transmite PNL Constanța.

Articolul complet pe Info Sud-Est

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...