G4Media.ro

PNL dezminte informațiile că ar fi discutat scenarii despre posibila rupere a…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

PNL dezminte informațiile că ar fi discutat scenarii despre posibila rupere a coaliției cu PSD

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a dezmințit joi informațiile potrivit cărora conducerea partidului ar fi discutat în ședința de marți seară a Biroului Politic Național scenarii privind ruperea coaliției de guvernare.

”E nevoie să clarificăm povestea „scenariilor” din PNL, ca să înceteze orice fel de speculație: nu a existat nicio dezbatere pe eventuale ipoteze ce privesc guvernarea și coaliția de guvernare la ultima ședință de birou politic a partidului. Nu e posibil ca orice ședință de partid să aibă ca rezultat o pleiadă de știri venite „pe surse” și scenarii pe care le fac alții pentru noi”, arată Ionuț Stroe într-un comunicat de presă.

Ieșirea oficialului liberal a venit pe fondul informațiilor prezentate de mai multe surse media despre presupuse discuții în PNL privind scenarii legate de ieșirea PSD de la guvernare.

”Ne-am întâlnit și ne vom mai întâlni în ședințe de partid, e firesc. Asta nu înseamnă că ne reevaluăm săptămânal obiectivele politice. PNL are o misiune grea, dar asumată ferm de toți membrii săi: aceea de a guverna România în această perioadă de criză. De a proteja cetățenii și locurile de muncă, de a redresa economia și a menține stabilitatea în societatea românească, de a implementa reformele sistemice asumate prin PNRR, de a asigura o absorbție cât mai mare a fondurilor europene, precum și a garanta securitatea țării și siguranța cetățenilor. Când Partidul Național Liberal va avea de anunțat o decizie, o va face public, prin reprezentații săi, ca și până acum. Nu pe surse, nu prin scenarii. Pentru că asta presupune o conduită politică serioasă”, a mai spus Ionuț Stroe.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Cainele nu pleaca de la macelarie.

  2. Deci PNL ramane sluga PSD si UDMR! 😀

  3. Parca ar fi dupa voi pacalicilor, nu existati decat sa fiti fraierii altora.

  4. Voi v-ati nascut Cacarai.

  5. USL 2.0 se va rupe cândva, înaintea alegerilor… Problema este că dacă noile partide nu vor depăși pragul de 50 de procente și nu vor reuși să construiască o alianță, cel mai probabil, vom fi conduși în continuare de… USL 3.0