G4Media.ro

Plângere împotriva Ministerului Educației și Guvernului la Consiliul pentru Combaterea Discriminării, pentru…

Plângere împotriva Ministerului Educației și Guvernului la Consiliul pentru Combaterea Discriminării, pentru discriminarea elevilor din școlile publice, prin vacanța forțată

Trei organizații neguvernamentale au depus plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, împotriva mai multor autorități, pentru “discriminare inacceptabilă” între elevii din sistemul public “privați de dreptul la educație” prin vacanța de două săptămâni și elevii din sistemul privat, care își pot continua studiile online, potrivit unui comunicat de presă. 

Acțiunea, asumată, potrivit comunicatului, de Asociația Mame pentru Mame, Federația Părinților și Aparținătorilor Legali (FePAL) și Asociația Elevilor din Constanța, este îndreptată împotriva Ministerului Educației, reprezentat de ministrul Sorin Cîmpeanu, secretarului de stat Raed Arafat, coordonatorul CNSU, respectiv Guvernului României, reprezentat de premierul Florin Cîțu.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Interesante acest „organizatii neguvernamentale”…. Pai eu sunt privat, respect legile tarii si le dau angajatilor mei salarii mai mari, concedii mai lungi si mai interesante decat angajatilor de la stat. Hai sa-i dam in judecata fiindca ne „discrimineaza”!!!!

    Bai ONG-ule, pe banii tai faci ce vrei (ata timp cat respecti legea)!!! Chiar sunt curios ce ONG-uri obscure au dat in judecata ministerul…… Si cine le conduc (din umbra)…….. Si ma si mir ca lipseste Consiliul elevilor de la Constanta…. alt mare „reclamangiu”!

  2. Absolut corect!