G4Media.ro

Pierderile Rusiei de la începutul invaziei, inventariate de armata Ucrainei: aproape 20…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Pierderile Rusiei de la începutul invaziei, inventariate de armata Ucrainei: aproape 20 de mii de soldați, 157 de avioane, 140 de elicoptere, 732 de tancuri și 2.000 de vehicule blindate

Rusia a pierdut de la începutul invaziei în Ucraina (24 februarie) aproape 20.000 de soldați, 157 de avioane, 140 de elicopter, 732 de tancuri, aproape 2.000 de vehicule blindate, 7 nave, 124 de drone și 63 de lansatoare anti-aeriene, susține aramata ucraineană într-un raport citat de Kiev Independent. Armata rusă raportează oficial pierderi semnificativ mai mici iar armata Ucrainei ține la secret orice informație despre pierderile sale.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

20 comentarii

 1. ucraina ‘ inventariaza’ zilnic pierderile rusiei dar niciodata peirderile ucrainei. indiferent ce pierdeti reale are Rusia, e clar pt oricine ca UCRAINA are pierderi cel putin duble fata de rusia!

  Daca Rusia a pierdut 20 mii de soldati, ucraina a pierdut vreo 50 mii

  • Asta iti spune tie creierasul tau de mancator de c de la Putin pe musamaua din bucatarie? Pe ce te bazezi cand faci analiza asta a ta de nimic – sursele tale de nimic de la troli rusi? Toti expertii spun ca Ucraina are pierderi mai mici avand in vedere ca ei s-au aflat in pozitie defensiva. Hai mars in Rusia!

  • Voiai sa spui civili. Ucraina nu a pierdut nici măcar jumătate din cât au pierdut armata rusii, rusii nu se pot bate cu soldații ucrainieni, doar cu civilii, pentru ca armata rusa la nivel de individ e net inferioara celei ucrainiene. Rusii sunt foarte slab pregătiți, sunt vai de capul lor.

  • E clar numai pentru tine, Sputnik.
   Intotdeauna armata care ataca are pierderi mult mai mari.

  • a pierdut 3 zelenski cel putin , bai postache !

  • Ai vreo sursa pentru numarul ala de 50.000 de soldati ucrainieni ucisi? Macar una mica, chiar si de la tatucul Putin? Daca ziceai ca au fost ucisi 50.000 de ucraineni ( fara sa zici soldati) era credibil. Faptul ca au murit mai multi soldati rusi decat ucrainieni nu ar trebui sa te surprinda. Sunt o multime de expilcatii pentru asta. In primul rand Putin a trimis soldati tineri fara nici o experienta de lupta intr-o misiune pe care ei credeau ca o sa fie de antrenament. Alt motiv e starea jalnica a majoritatii echipamentelor militate ruse. La parade vezi ca sunt vehicule mio, intretinute, etc. Dar doar atunci. Alt motiv e aprovizionarea cu combustibil si provizii alimentare. Sunt o groaza de videoclipuri care arata cum soldatii rusi fura totul din magazinele alimentare. Prin ultimele 2 saptamani, de foame au si inceput sa manance caini. Alt motiv e aprovizionarea soldatilor ucrainieni cu arme defensive mai moderne de catre Vest. De la inceputul razboiului ucrainienii au primit zeci de mii de rachete anti-tanc, arme de foc performante, etc. Alt motiv e avantajul terenului propriu.

  • Ce te tufe pe tine grija de pierderile Ucrainei? Daca ești plătit pentru asta, înțelegem. Dar macar spune cinstit, nu o da pe vrajeala ieftina.

  • @mihail câine de circ, se vede că abia ai ieșit din ferma de troli a lui pooptin 😂. Și-au luat-o orcii cu pwla îndoită și plină de noduri. Dar se pare că vă place și mai vreți 🤭

  • Tu ți cu ursu?

  • Ai numarat tu, uite unde era Nostradamus modern! Și dacă este așa, cu ce te încălzește că au murit ucrainieni, când agresorul aici este Rusia. Sau tu consideri normală acțiunea Kremlinului de invadare a Ucrainei?

   Eu.

  • Au avut si ucrainieni pierderi mari, dar in randul civililor. Asta stie Rusia lui putin sa faca cel mai bine: sa omoare copii, femei, sa distruga tot, sa violeze, sa fure. Au venit in Romania dupa al 2- lea raz mondial si nu au mai plecat 50 ani, timp in care am ramas la coada: la educatie, la nivel de trai, etc. Rusia e o adunatura de barbari fara scrupule! Rusine!

 2. În curând nu o sa mai aiba rusii nimic pentru parada. Rusii pierd armata la greu și la schimb dărâmă clădiri și omoară femei, bătrâni și copii, când dau piept cu armata ucrainiana, fug ca niște fetite cu coada între picioare.

 3. Mai baieti, alea 20.000 vehicule blindate sunt 2000. Rusii nici macar nu au 20.000 vehicule blindate…

 4. Bravo, mai. Rusii s-au retras spre Est din mila ca omorau prea multi militari ucrainieni. Se gandesc ca daca insista prea mult nu o sa mai aiba cu cine lupta.

 5. Pe ce te bazezi dl. Mihai când spui ca au murit 50 mii de ucraineni?
  Păi dacă ar fi fost așa se mai retrăgeau rușii din zona Kievului! Logic!
  Alta intrebare: Putin s’a lăudat ca în câteva zile îi termină pe ucraineni! Au trecut aproape 2 luni!
  Uită-te pe YouTube sa vezi cum îi decineaza ucraineni pe ruși! Așa că nu-ti mai expune părerile tale total aiurea! Dicumentează-te mai întâi!

 6. Nea caisă ăla are dreptate,ukraina a pierdut 50 000,dar 90/% erau civili

 7. Cu siguranță pierderile orcilor sunt foarte mari. Într-un război normal pierderile sunt de 3 la 1 in rândul celor din ofensivă, dar aici războiul e diferit, deci sigur raportul e mult mai mare. Numai că nu înțeleg un lucru: sunt alte articole pe G4 în care ni se spune că urmează alte țări pe lista orcilor. Cu ce s*la calului să mai atace orcii alte țări, când în Ucraina abia își târâie coada între picioare?

 8. Au avut si ucrainieni pierderi mari, dar in randul civililor. Asta stie Rusia lui putin sa faca cel mai bine: sa omoare copii, femei, sa distruga tot, sa violeze, sa fure. Au venit in Romania dupa al 2- lea raz mondial si nu au mai plecat 50 ani, timp in care am ramas la coada: la educatie, la nivel de trai, etc. Rusia e o adunatura de barbari fara scrupule! Rusine!