G4Media.ro

Piedone: Exclud a mă retrage de la Primăria Capitalei. Exclud, exclud /…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Piedone: Exclud a mă retrage de la Primăria Capitalei. Exclud, exclud / Nu știu de ce le-a puțit efectiv Piedone / Dacă de la început o susțineau pe Firea…azi au reșapat un cauciuc, nu vreau să o fac cauciuc pe doamna Firea

Cristian Popescu Piedone, candidat PUSL, a declarat, miercuri, la România TV, că exclude retragerea de la Primăria Capitalei, după ce premierul Marcel Ciolacu a declarat cu puțin timp înainte că nu îi va cere acestuia să se retragă din cursă.

„L-am urmărit în detaliu pe liderul PSD. Mă duc în prăpastie și nu mă întorc. Exclud a mă retrage de la Primăria Capitalei. Exclud, exclud. Indiferent de rezultatul votului, cuvântul meu în fața cetățenilor valorează mai mult decât degringolada acestei coaliții. Dacă acceptau de la început o susținem pe Gabriela Firea, nu candidatul deocamdată, și azi au reșapat un cauciuc, nu că vreau să o fac cauciuc pe doamna Firea”, a declarat Piedone, într-o intervenție la RTV marcată de întreruperi și de incoerență.

”Gabriela Firea dacă de la începuturi acceptau că PUSL să intre în această alianță, am spus, ne măsură, … nu știu de ce le-a puțit efectiv Piedone…”, a mai spus candidatul PUSL (partid fondat de Dan Voiculescu).

El a mai spus că ”degringolada Alianței” PSD PNL îl favorizează. ”Ciolacu spunea că 90 la sută votează cu Firea. Eu astăzi sunt poziționat cu sau fără voia lor pe primul loc. Vom vedea următoarele pseudo-sondaje. Eu simt zilnic ceea ce trăiesc în teritoriu. Este timpul prea scurt, schimbarea candidatului unic, și acum divizat, a bulversat electoratul. Am văzut membri de partid inclusiv ai PSD, care mi-au spus, domnule primar general deja, vă susțin”, a mai spus Piedone.

El a mai spus că le propune PSD și PNL să facă majoritate în Consiliul General al Capitalei: „Le arunc acum oferta să facem majoritate în Consiliul General”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. „piedone” si „alianta” fsnl ar trebui sa puta oricui

  2. sa vedeti ce maro iese. nu vor primari vor consilii. la constanta au pierdut usr si primarie si consiliu

  3. aia 5% din „bucurestenii” nativi nu voteaza ca nu vine urna la ei. stau in bucuresti 2/7 am buletin. 2/7 sunt in baku. rus sau „bucurestean”? haideti in universitatii la inviere. pentru colectiv, pentru copii astia proasprti morti. si sa aduca fiecare una4 cu ce doleanta are
    daca suntem peste 500 nu ma plecam

  4. hai de inviere sa ne plangem mortii traditional in universitatii. am luat bataie de la mineri jandarmii sunt pistol cu apa

  5. piedone asta e pur si simplu incoerent

  6. Limbaj de precupeață afumată. Asta e, atâta poate. Tragedia e că precupeața asta afumată candidează la Primăria Capitalei.

  7. Se retrage …doar daca intra partidul tov voiculescu in coalitia castigatoare 😁 astfel, electoratul traditional ajunge la bursa 🤣🤣🤣