G4Media.ro

Petre Florin, primarul din Crevedia care fusese exclus din PSD după exploziile…

Foto: Cititor G4Media

Petre Florin, primarul din Crevedia care fusese exclus din PSD după exploziile mortale, a trimis localnicilor felicitări de Crăciun în care apare sub sigla PSD

Petre Florin, primarul din Crevedia care fusese exclus din PSD ca urmare a acuzațiilor că a tolerat depozitul ilegal de GPL care a explodat, a trimis în această săptămână localnicilor felicitări de Crăciun în care apare sub sigla PSD, alături de președintele Consiliului Județean – și el membru al Partidului Social-Democrat.

Felicitările au fost semnalate de cititori G4Media din Crevedia.

”Vă dorim să aveți sărbători liniștite. La mulți ani!”, scrie pe felicitările în care apar fotografiile primarului Petre Florin și președintelui CJ Ștefan Corneliu.

Reamintim că PSD a anunțat în august 2023 că l-a exclus pe primarul din Crevedia.

Bilanţul exploziei de la staţia GPL din Crevedia a ajuns la 6 morţi după ce un pacient cu arsuri internat la o clinică Lubeck, Germania, a decedat în luna octombrie. Este vorba despre un civil, un localnic din Crevedia care a suferit arsuri pe mai mult de 40% din suprafața corpului.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat că în urma exploziilor de la staţia GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa, au fost 58 de răniţi.

Primele opt victime au fost după prima explozie, dintre care o persoană decedată în urma unui infarct, fără arsuri, şi şapte persoane rănite (3 cu arsuri transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, 4 cu arsuri transportate la Spitalul „Bagdasar-Arseni”), precizează reprezentanţii MAI, duminică, într-un comunicat de presă.

Alte 50 de victime au suferit după a doua explozie, dintre care 3 persoane rănite transportate la UPU Târgovişte, 47 persoane la unităţi sanitare din municipiul Bucureşti, cu arsuri şi traumatisme.

Din totalul victimelor, 43 de persoane sunt cadre ale MAI (39 pompieri, 2 poliţişti şi 2 jandarmi).

primar crevedia petre florin PSD felicitare craciun
Foto: Cititor G4Media
Foto: Cititor G4Media
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Dragi crevedieni, dragi dâmbovițeni. Văzându-le din nou fețele, probabil sunteți mândri de ce ați votat la ultimele alegeri. Vă urăm ca la anul să îi votați pe aceiași indivizi, după chipul și asemănarea dvs.

  2. Votați hoți și cri minali cu tupeu!

  3. O știre explozivă!