G4Media.ro

Peste o sută de persoane au fost amendate pentru că nu au…

Peste o sută de persoane au fost amendate pentru că nu au purtat măști anti-Covid pe rețeaua de transport a Londrei când acestea au devenit obligatorii

Marți, 30 noiembrie, ziua în care măștile au devenit obligatorii, au fost emise amenzi de până la 200 de lire sterline pentru 152 de persoane, a declarat Transport for London (TfL). Un total de 125 de persoane fără mască au fost, de asemenea, rugate să părăsească incinta TfL.

În Anglia, poliția și angajații TfL pot amenda persoanele care nu poartă mască în transportul public, într-un nod de transport sau într-un magazin cu 200 de lire sterline pentru prima lor infracțiune. Acesta scade la 100 GBP dacă este plătită în 14 zile.

TfL a adăugat că alte 127 de persoane au fost împiedicate să se îmbarce în mijloace de transport public sau să intre în stații și că personalul le-a reamintit la peste 5.100 de pasageri să-și acopere fața.

Sindicatul Feroviar, Maritim și Transporturilor (RMT) își exprimaese anterior îngrijorarea că lucrătorii din tren ar fi lăsați să se ocupe de pasagerii recalcitranți care nu vor să poarte măști de protecție.

Secretarul general RMT Mick Lynch declarase duminică la BBC că sunt necesare mai multe resurse pentru a controla utilizarea măștilor pentru față.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Londra are 8,5 milioane de locuitori. Plus turistii…

  2. Inseamna ca majoritatea respectau regulile iar cei care nu le-au respectat au fost sanctionati ceea ce este si normal iar amenda trebuie sa fie semnificativa.

  3. Cum este si normal intr-o tara civilizata

  4. Englezii ăștia nu se pricep la nimic…ar trebui sa ia exemplu de la Germania unde nu intri la metrou fara certificat verde.Ne așteaptă un viitor strălucit..