G4Media.ro

Peste 40 de mii de călători au folosit Aeroportul Brașov de la…

Sursa foto: Facebook / Dan Air

Peste 40 de mii de călători au folosit Aeroportul Brașov de la înființare / 80% sunt români

Cetățenii români reprezintă majoritatea pasagerilor care au zburat de la și spre aeroportul din Brașov în primele trei luni de operațiuni, anunță Boardingpass.ro.

Aeroportul din Brașov a devenit operațional la jumătate lunii iunie 2023, iar până în data de 18 septembrie 2023 acesta a fost tranzitat de 43.790 de pasageri.

Dintre aceștia, 22.510 pasageri au zburat de pe aeroportul din Brașov spre destinații internaționale, potrivit datelor obținute de BoardingPass de la Poliția de Frontieră.

Din numărul total de persoane înregistrate de Poliția de Frontieră la punctul de la aeroportul Brașov, 2.590 de persoane provin din țări care nu fac parte din Uniunea Europeană.

Referitor la situația pe cetățenii, dintre pasagerii cetățeni ai statelor UE, 80% din valorile de trafic au fost reprezentate de pasageri care au cetățenie română, confirmă Poliția de Frontieră.

În perioada amintită au fost operate zboruri regulate și charter din Brașov spre destinații din Germania, Italia, Marea Britanie, Belgia, Spania, Turcia și Grecia.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Nu puteti sau nu vreti sa introduceti in portofoliul aeroportului curse interne catre marile orase din Romania cu aeroprturi: Cluj,Oradea,Iasi Timisoara, etc.? pentru ca accesul cu trenul este aproape de neutilizat: mers lent,accidente pe traseu etc.