G4Media.ro

Peste 40 de maşini sport și de colecție vor putea fi admirate…

Sursa Foto: Facebook/ Ace Parade

Peste 40 de maşini sport și de colecție vor putea fi admirate duminică în centrul Bucureștiului

Peste 40 de maşini sport şi de colecţie vor putea fi admirate duminică, în intervalul 11,00 – 14,30, în parcarea din faţa Ateneului Român, transmite Agerpres.

„Din Varna (Bulgaria) se vine în Bucureşti, vineri, de la 19,00. Sâmbătă se va merge pe circuitul MotorPark România, urmând a reveni, în aceeaşi zi, în Capitală. O expoziţie cu maşini precum Ferrari 296 GTB, Lamborghini Huracan EVO, Porsche 992 GT3 RS şi Turbo S, AUDI R8, Rolls Royce Dawn Cabrio, Corvette Z06 şi multe altele, la care intrarea este gratuită, va putea fi admirată în parcarea din faţa Ateneului Român. Maşinile vor pleca spre Sibiu, duminică, la ora 14,30. Luni se va merge pe Transfăgărăşan, după care vom ajunge la Castelul Cantacuzino. Apoi vom parcurge Transbucegi şi ne vom întoarce la Sibiu”, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, unul dintre directorii organizatori, Raoul Popescu.

Potrivit acestuia, printre şoferi vor fi prezente şi personalităţi de renume, printre altele urmând a fi prezentă vedeta bulgară Maria.

El a precizat că evenimentul, o paradă dedicată împătimiţilor de automobilism din România, reluat în prezent, într-o ediţie extinsă, după Ace Parade din 2014, va include surprize speciale şi multă distracţie pentru vizitatori.

„Noi, Ace Parade, ne întoarcem, după 10 ani în România. Primul eveniment de acest tip a fost organizat în 2014, după 10 ani, alături de competitorii noştri din Bulgaria, Premium Rally Sofia, care organizează acţiuni similare, ne-am unit forţele să creăm un eveniment de excepţie în care aducem maşini din Europa şi din afara continentului”, a mai spus Raoul Popescu.

În 2014, în cadrul Ace Parade, caravana a plecat din Bucureşti spre Rânca, pe Transfăgărăşan, ajungând apoi la Cluj-Napoca, Miercurea-Ciuc, Buşteni, punctul final al expediţiei fiind Speed Park Bacău. La eveniment au participat 23 de echipe, formate din una sau două persoane, care au condus modele precum Ferrari 599 GTB, Nissan Gtr R34 Nismo, Ford Mustang Cobra GT500, Ferrari 458 Challenge, Chevrolet Camaro Z28 SS, Jaguar XJ LWB sau Porsche 911 GTS.

AGERPRES este partener media al evenimentului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează