G4Media.ro

Peste 16 tone de deșeuri din aluminiu venite din Italia, oprite de…

Peste 16 tone de deșeuri din aluminiu venite din Italia, oprite de Poliția de frontieră. Deșeurile trebuiau să ajungă la o firmă din București

Poliția de frontieră din județul Giurgiu, alături de reprezentanți ai Gărzii de Mediu, au interzis, miercuri, accesul în România unui ansamblu rutier ce intenționa să introducă în țară peste 16 tone de deșeuri din aluminiu, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui ansamblu rutier, condus de un cetăţean român, în vârstă de 37 de ani. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, deşeuri din aluminiu. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului respectiv, poliţiştii de frontieră au solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Gărzii Naţionale de Mediu de pe raza judeţului Giurgiu”, se arată în comunicatul ITPF Giurgiu.

Poliția de frontieră mai precizează faptul că deșeurile venite din Italia trebuia să ajungă la o societate comercială din Capitală.

„În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că deşeurile, în cantitate totală de 16.440 kilograme, au fost încărcate din Italia, pentru o societate comercială din Municipiul Bucureşti, iar documentaţia de transfer prezentată de  către şofer era incompletă”, menționează ITPF Giurgiu.

Poliția de Frontieră Giurgiu a oprit la graniță în ultimele trei luni aproximativ 489 de tone de deșeuri la punctul de frontieră Giurgiu-Ruse.

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Ele trebuia.

  • @Dorel: Pune mâna pe carte inainte să te faci de râs, omule! „Deșeurile TREBUIA să ajungă” este forma corectă de conjugare a verbului impersonal „a trebui”!

  • @cunilinguscumgranosalis Trebuiau să ajungă, analfabetule.

 2. nu s-o fi batut ,, u ,, Am mai patit-o si eu cu litere mincate cu toate ca le bateam Treaba este ca Al este un metal destul de scump si cine il recicleaza face bani frumosi

  • Imi place de retardatul asta de mai sus @cumgranosalis cum explica el ca „deseurile trebuia sa ajunga” e forma corecta.

  • Nu are ce cauta „u” acolo, nu a mancat nimeni nicio litera.

  • La imperfect: trebuiau.

   eu trebuia să fac
   tu trebuia să faci
   el trebuia să facă
   noi trebuia să facem
   voi trebuia să faceţi
   ei/ele trebuiau să facă

 3. Firmele care importă deșeuri pățesc ceva sau sunt lăsate bine merci să meargă mai departe ?

 4. firma in bucuresti = curtea unor c**i**ori b**o*rate care dau foc la fiare vechi si ne gazeaza orasul cu noxe cancerigene de nu poti sa dormi cu geamul deschis noaptea

  si lumea se intreaba de ce se imbolnavesc copii grav sau facem cancer