G4Media.ro

Peste 1.000 de persoane reţinute în a treia seară de proteste în…

Sursa Foto: Captură Youtube

Peste 1.000 de persoane reţinute în a treia seară de proteste în Belarus

Peste 1.000 de persoane au fost reţinute în a treia seară de proteste din Belarus, a anunţat Ministerul de Interne de la Minsk, citat de Reuters și preluat de News.ro

Potrivit sursei citate, 51 de protestatari şi 14 membri ai forţelor de ordine au fost răniţi în timpul protestelor.

În Belarus au loc de duminică seară proteste după realegerea lui Aleksandr Lukaşenko.

Belarus a anunţat, luni, victoria clară a preşedintelui Aleksandr Lukaşenko la alegerile prezidenţiale, după o noapte marcată de manifestaţii antiguvernamentale la care poliţia a intervenit în forţă.

Lukaşenko, aflat la putere de 26 de ani, a câştigat al şaselea mandat de preşedinte obţinând 80,23 la sută din totalul voturilor, potrivit rezultatelor oficiale. Principalul său contracandidat, Svetlana Tikhanovskaia, a obţinut 9,9 la sută din voturi.

Sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. 2 dictatori mai are Europa Lukasenka si Iohannis.

  2. Păi cum așa nene G4MEDIA ? Ministerul de interne al BELORUSIEI a comunicat deja că in toată țara au fost arestați cca 4000 de persoane ? Arunci doar frînturi cu ceea ce se intîmplă ACOLO si nu dai grozăviiule ce se intîmplă ? Cred că nu mint nici cît negru sub unghie că se poate vorbi deja de sute de morți , de mii de răniți , 95 la sută dintre ei tineri pînă în 35 de ani ! intr-o vreme internetul a fost tăiat , acum se pare că a fost deblocat si se pot vedea multe, f multe ! Tinerii folosesc telefoanele la inregistrare pe viu de imagini si arată GROAZNIC ! Ce s-a întîmplat în SUA cu demonstrațile celor de culoare este pur si simplu floare la ureche față de ce se întîmplă acolo . APOI , nu spui nimic despre manifestațiile de solidaritate ale tinerilor din MOSCOVA din fața Ambasadei BELARUSIEI, nici despre cele de la HABAROVSK de la peste 10.OOO de km si ele de solidarizare cu cei din Belarus si care poartă banere in engleză si rusă pe care scrie LIBERTATE ! VREM LIBERTATE ! PLECAȚI ! Asta noapte in Capitala MINSK a fost tăiat iluminatul public si se duceau adevărate lupte intre polițiști, soldați si manifestanți la lumina farurilor de la masini dar si a lanternelor de la telefoanele opozanților. Oameni răniți si călcați cu dubele se aflau cu zecile pe trotuare zăcănd in bălți de sînge . NIMIC; DAR ABSOLUT NIMI NU SCRIU EXAGERĂRI . DAR LE-AM VĂZUT CU OCHII MEI ! Acum deja s-au ridicat si zeci de baricade pe marile bulevarde si comentatorii se intreabă cînd o să apară si tancurile ! Pt că de tras de pe acoperișuri se putea vedea cu ochiul liber că se trăgea de către lunetiști echipați și experimentați !