G4Media.ro

Personalul acreditat UEFA şi deţinătorii de bilete la meciurile de la EURO…

Personalul acreditat UEFA şi deţinătorii de bilete la meciurile de la EURO 2020 vor avea gratuitate pe mijloacele de transport în comun din Capitală

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre care prevede acces gratuit în mijloacele de transport în comun STB pentru personalul acreditat UEFA şi deţinătorii de bilete la meciurile de la EURO 2020, relatează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Capitalei, scopul acestei măsuri este de a acorda „un suport tehnic real în organizarea şi desfăşurarea celor 4 meciuri programate pe stadionul Arena Naţională”.

„Toţi deţinătorii de bilete la meciurile campionatului UEFA EURO 2020 vor folosi transportul public local de călători în baza unui card de transport digital, disponibil în aplicaţia UEFA EURO 2020, conectat la datele privind biletele de meci, sau în baza biletului de meci, în ziua meciului, până la ora 23,59 şi ziua următoare”, precizează sursa citată.

PMB menţionează că personalul acreditat UEFA (voluntari şi reprezentanţi mass-media) va beneficia de această facilitate pe toată perioada organizării campionatului, în funcţie de programul de lucru, în baza legitimaţiei oficiale.

De asemenea, municipalitatea arată că în acest moment este aprobată prezenţa a circa 12.500 de spectatori pe meci.

Ediţia din 2020 a Campionatului European de Fotbal, amânată în noul context epidemiologic pentru anul 2021, va avea loc între 11 iunie şi 11 iulie şi este o competiţie cu totul specială, desfăşurată simultan în 11 oraşe europene, marcând, printr-un format unic în istoria sa, împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea Campionatului European.

Pe stadionul Arena Naţională se vor juca 3 meciuri din grupe şi unul din optimile de finală.

Sursa foto: G4Media.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Competitiile cu spectarori aduceau, teoretic, bani la buget. Dar, in practica, nici macar un leu treizeci nu putem lua de pe distinsii oaspeti. Chiar se impuneau niste cadouri pentru bogati.