G4Media.ro

Percheziții într-un dosar de trafic de persoane și viol / Victima, o…

Sursa foto: Captură video

Percheziții într-un dosar de trafic de persoane și viol / Victima, o minoră de 13 ani, era traficată sexual în București și Marea Britanie

Procurorii DIICOT – Structura Centrală, împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, au făcut miercuri dimineață trei percheziții într-un dosar  de trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor și viol săvârșit asupra unui minor.

Investigațiile au dezvăluit că un grup infracțional format din 8 suspecți, majoritatea fiind membri ai unei familii, a acționat în mod organizat în perioada 2019 – iulie 202 pentru obținerea de câștiguri financiare substanțiale din exploatarea sexuală a mai multor persoane vătămate, inclusiv a unei minore în vârstă de doar 13 ani.

Aceștia și-au desfășurat activitățile infracționale nu doar în România, ci și în Marea Britanie.

Liderul grupului infracțional ar fi recrutat și forțat mai multe persoane vulnerabile să practice prostituția în locații bine alese din ambele țări. De asemenea, aceștia au atras clienți prin intermediul anunțurilor publicate pe site-uri specializate, stabilind tarife și modalități de plată. Banii obținuți din această rețea de crimă organizată erau colectați de liderul grupului și distribuiți celorlalți suspecți.

Acțiunea de astăzi a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Audierile se desfășoară în prezent la sediul DIICOT – Structura Centrală.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Erau conationalii nostri progresisti?