G4Media.ro

Percheziții în Olt și Dolj la persoane bănuite că organizau pariuri hipice…

sursa foto: Pexels/ Pixabay

Percheziții în Olt și Dolj la persoane bănuite că organizau pariuri hipice clandestine/ Polițiștii au ridicat 90.820 de lire sterline şi 11.000 de euro

Domiciliile unor bărbaţi din judeţele Olt şi Dolj, bănuiţi că organizau pariuri pe rezultatele unor concursuri hipice clandestine desfăşurate pe drumuri publice, îngreunând circulaţia, au fost percheziţionate vineri de poliţişti sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Poliţiştii au pus în aplicare cinci mandate de percheziţie, dintre care patru la domicilii din judeţul Olt şi unul la o locuinţă din Dolj.

Persoanele bănuite în cauză ar fi organizat şi participat la întreceri cu cai neautorizate pe un drum comunal din Corabia şi ar fi îngreunat sau împiedicat circulaţia.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2021 – martie 2022, patru bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 30 şi 43 de ani, ar fi organizat şi ar fi participat, în calitate de conducători de vehicule cu tracţiune animală, la întreceri neautorizate pe Drumul Comunal 126, între localităţile Corabia şi Vârtopu, fapt ce ar fi îngreunat sau împiedicat circulaţia celorlalţi participanţi la trafic”, a precizat sursa citată.

În urma percheziţiilor au fost descoperite trei atelaje hipo, trei atelaje de tip sulky şi 12 cabaline, ce au fost lăsate în custodia proprietarilor până la finalizarea cercetărilor, precum şi sume de bani şi înscrisuri.

Au fost ridicate de la domiciliile percheziţionate sumele de 90.820 de lire sterline şi 11.000 de euro, precum şi mai multe documente şi înscrisuri.

Percheziţiile au fost desfăşurate de poliţişti rutieri din Corabia cu sprijinul poliţiştilor de investigaţii criminale şi ordine publică din Corabia, al luptătorilor SAS din Olt şi Dolj, poliţiştilor din Bechet şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.

În cauză se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice şi organizarea de pariuri bazate pe rezultatele unor concursuri clandestine, organizate în alte condiţii decât cele prevăzute de normele legale în vigoare.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Pexels/ Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Cas morocar gagiilor, ce tu Grand Tour, ce tu Monte Carlo… Găsii și ce e ăla un sulky. Am mai învățat ceva. Uitati-va cu ce se ocupă politia si procurorii din Corabia: niște Lewis Hamilton în că.cat biciuiesc mârțoage pe un drum comunal, iar alți terminați pun pariuri pe cine ajunge primul pe pășunea satului… Percheziții, comunicate, ne-am dat dracu, merge justiția ca unsă, putem dormi liniștiti. Sigurul aspect tragic e blocarea drumului, sunt sigur că sunt ambuteiaje și pe acolo. Cât despre banii gasiti… cred ca sunt din PNRR!

  2. PROBABIL AU VANIT RROMII DIN EUROPA SI ANGLIA DE PARIAU NUMAI IN VALUTA.