G4Media.ro

Percheziții în Giurgiu și Dolj pentru documente de studii falsificate. Este vizat…

Percheziții în Giurgiu și Dolj pentru documente de studii falsificate. Este vizat Bogdan Bratu, șeful Direcției de Drumuri și Poduri Craiova (surse)

Vineri dimineață au loc percheziții domiciliare în județele Giurgiu și Dolj, transmite Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Acțiunea procurorilor îl vizează pe Bogdan Bratu, șeful Direcției de Drumuri și Poduri Craiova, susțin surse judiciare pentru G4Media. Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Prejudiciul reclamat până în prezent este de aproximativ 985 000 de lei, reprezentând indemnizațiile brute încasate de la angajator.

Comunicatul integral

Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:
În cursul zilei de 23 aprilie 2021, procurorii Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție efectuează 3 percheziții domiciliare în județele Giurgiu și Dolj, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, de către o persoană cu funcție de conducere în cadrul unei companii de interes strategic național.
Obiectul cercetărilor îl constituie inducerea și menținerea în eroare a instituției, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate și care ulterior au fost desființate de către instanțele judecătorești competente. Prejudiciul reclamat până în prezent este de aproximativ 985 000 de lei, reprezentând indemnizațiile brute încasate de la angajator, urmând a fi completat și stabilit în funcție de întregul material probator ce se va administra în cauză.
Acțiunea beneficiază de sprijinul IGPR – Direcția de Investigare a Criminalității Economice.
Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

sursa foto: Inquam Photos/ Ovidiu Micsik

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. NU-L LASA SINISTRA weber LA GREU, SI APOI VINE dorneanu & co SI PAC, GATA, NECONSTITUTIONAL !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.