G4Media.ro

Pedeapsă de 23 ani de închisoare pentru o femeie din Brăila care…

Pedeapsă de 23 ani de închisoare pentru o femeie din Brăila care şi-a ucis soţul, i-a tranşat trupul și l-a ascuns prin curte

O femeie în vârstă de 31 de ani din Brăila, acuzată că şi-a ucis soţul, apoi i-ar fi tranşat trupul şi l-ar fi ascuns în mai multe locuri din curtea locuinţei, a fost condamnată de judecătorii Tribunalului Brăila a 23 de ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de omor în condiţii de violenţă în familie şi profanare de cadavre, transmite Agerpres.

Potrivit sentinţei date de Tribunalul Brăila, femeia a fost condamnată la 22 de ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de omor în condiţii de violenţă în familie şi la 3 ani închisoare pentru profanare de cadavre, iar în urma contopirii pedepselor au rămas cei 22 de ani închisoare, la care s-a adăugat un spor de un an de zile.

Sentinţa nu este una definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Galaţi.

Femeia, mamă a doi copii, a fost trimisă în judecată ca principală suspectă pentru omor şi profanare de cadavre, după ce, în octombrie 2018, în curtea locuinţei sale au fost găsite părţi din trupul soţului, poliţist local, dat dispărut cu doi ani în urmă.

Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, poliţist local în comuna Viziru, fusese dat dispărut una dintre surorile sale, după ce soţia lui le-a spus apropiaţilor că soţul i-a plecat la muncă în străinătate în decembrie 2016 şi nu mai ştie nimic despre el.

Conform anchetatorilor, în octombrie 2018, în timp ce făceau curăţenie într-un grajd al casei, rudele dispărutului au descoperit picioarele bărbatului.

Poliţiştii au fost alertaţi şi au deschis o anchetă la faţa locului, iar în urma cercetărilor au mai găsit în podul casei craniul bărbatului, iar în closetul din curte actele şi hainele fostului poliţist local.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Pedeapsa este pe măsura gravității faptelor. La apel pedeapsa trebuie menținută sau chiar mărită.

  2. In perioada interbelica a fost un caz asemanator: Sile Vasilescu si-a ucis ambii parinti, i-a transat si i-a inchis ermetic in niste cutii de tabla.

  3. 23 de ani de inchisoare valoreaza viata unui om? Poate ca vor fi executati 15 pentru buna purtare dupa care inapoi la viata , la dulcea viata…

    Criminalii trebuie inchisi fara mila pe viata, o pedeapsa mai blanda este o jignire adusa vietii !!!!!!!!!

  4. In 8-9 iese

  5. In 8-9 iese

  6. Valori occidentale.