G4Media.ro

Pavel Popescu, fost șef al Comisiei de Apărare: Angajați ai ambasadei Rusiei…

sursa foto: Facebook/ Mihai Frumosu

Pavel Popescu, fost șef al Comisiei de Apărare: Angajați ai ambasadei Rusiei fac acțiuni de culegere de informații la evenimente oficiale la care nu sunt invitați

Deputatul PNL Pavel Popescu, fost șef al Comisiei de Apărare, a declarat joi că anumiți angajați ai ambasadei Rusiei participă la evenimente oficiali la care nu sunt invitați și culeg informații.

”Angajați ai ambasadei Federației Ruse la București efectuează acțiuni de culegere de informații în cadrul unor evenimente/recepții oficiale la care nu sunt invitați. Acest mod agresiv de acțiune al lor necesită un răspuns diplomatic ferm”, a scris Popescu pe Facebook.

El a mai spus că ambasadele din București ale țărilor ce au sancționat Federația Rusă în urma invaziei Ucrainei ar trebui să își sporească nivelul de securitate în următoarea perioadă.

Potrivit informațiilor G4Media, deputatul român se referă la adjunctul atasatului militar al ambasadei ruse de la București, trimis în România după ce predecesorul lui a fost expulzat.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. Sper ca ai sesizat instituțiile statului atunci când ai observat asta, Popescule.

  • bravo țulipane că ești vigilent, în tine ne e toată nădejdea! :)))))

  • @Dumnezeu: Nu este vorba despre vigilenta, este vorba ca după război multi viteji (de genul liberalului Popescu) apar ca din pământ.

 2. deci rusnacii de la ambasadă sunt niște pișcotari! :)))))

 3. Fac asta doar de alibi, sa-si justifice salariile. De fapt sefii multor institutii critice din Romania si alte personaje cheie din acestea lucreaza pt ei. Nu e nevoie de sesizari ca ar insemna sa semnalizezi la ambasada ca teoretic le creezi probleme. Sa speram ca americanii stiu ce au aici. Dar in caz de razboi cu Mama Rusie, rosie la fundulet, nu ne vad bine. Cel putin in prima faza, pana cand traverseaza cavaleria oceanul. Dar ma tem ca pt noi sa nu fie prea tarziu, si sa nu ne treaca prin scafarlie idei cecene sau mongoleze de 7,62 mm.

 4. Problema nu este ce fac ei,lucreaza pentru statul lor, vrei sa zboare de la etaj. Marea problema este ce facem noi, masuri si proceduri de protectie

 5. Și de ce nu i-ați expluzat încă?

 6. avertisment diplomatic oficial si daca se autoinvita dupa atentionare expulzare …muscalu intelege doar sutu in c..r …‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

 7. problema e ca se autoinvita?!