G4Media.ro

Paul al României va fi dat în urmărire internațională pentru că nu…

Paul al României va fi dat în urmărire internațională pentru că nu a fost găsit acasă. Soția Lia le-a spus polițiștilor că ar fi în Portugalia (surse)/ Remus Truică va fi încarcerat la penitenciarul Rahova, unde va fi coleg cu Liviu Dragnea

Paul al României va fi dat în urmărire internațională pentru că nu a fost găsit acasă de polițiști joi seară. Conform surselor judiciare consultate de G4Media, soția sa Lia le-a spus polițiștilor că ar fi în Portugalia și a refuzat să facă declarații presei după plecarea reprezentanților Poliției.

Poliția Capitalei a transmis că va fi demarat procesul de obținere a mandatului european de arestare și urmărire internațională:

 • ”Cu privire la persoana condamnată la pedeapsa cu închisoarea, având în vedere că nu a fost găsită la domiciliu, se demarează procedura punerii în urmărire. Se demarează activitatea de obținere a mandatului european de arestare și implicit a urmăririi internaționale”, a transmis Poliția București.

Într-un comunicat transmis pe 15 decembrie, Paul al României explica faptul că „în data de 6 ctombrie 2020, Alteța Sa Regală Prințul Moștenitor Paul al României, însoțit de distinsul său avocat, dr. Luis Rolo, a fost desemnat sub jurământ unic executor judecătoresc al întregii averi a bunicului său (Majestatea Sa Regele Carol al II-lea al României, care a decedat la Estoril în 1953); drepturile de succesiune vor fi redeschise în 21 decembrie 2020 la Tribunalul de la Lisabona”, astfel explicându-se prezența sa în Portugalia.

În schimb, omul de afaceri Remus Truică a fost luat de polițiști de acasă joi seară și a fost introdus în circuitul procedurilor standard dinaintea încarcerării, au declarat surse judiciare pentru G4Media. Omul de afaceri va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va fi coleg cu Liviu Dragnea.

Judecătorii au trimis, joi seară, Poliției documentele necesare pentru punerea în executare a mandatelor de încarcerare a inculpaților cu sentințe definitive, cu executare, în dosarul Fermei Băneasa.

Context

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat joi verdictul final în dosarul Ferma Băneasa: omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat la șapte ani de închisoare, israelienii Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar Prințul Paul – trei ani și patru luni.

De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, iar avocatul Robert Roșu – la 5 ani de închisoare. Lucian Mateescu a primit o condamnare de 3 ani cu suspendare.

Completul de judecată de la Înalta Curte de Casație și Justiție a fost format din magistrații Florentina Dragomir (președinte), Ioana Ilie și Ionuț Matei.

Sentințele sunt definitive și executorii, nu mai pot fi atacate.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Gata? A plecat?

 2. De vreme ce e infractor dovedit, nu gasiti c-ar fi normal sa nu-l mai cheme ”Al României”?
  Nu de alta, dar ma bate gandul sa ma fac :”Al Dracu’ „, daca nu faceti demersurile necesare…

 3. Doamna părea fericita de eveniment, chiar zâmbea cu polițiștii.

 4. Vulpea cea râioasă și motanul vagabond l au ars pe Pinocchio petrov sau ne au ars toți trei?

 5. totul a fost un TEST , pentru a intelege momentul evolutiei dumneavoastra ca Finte.

  🙂

 6. Faceti Live din casa mea ?

  DE CE MI_ATI DISTRUS VIATA ?

  Ce rau v-am facut eu ?

  De ce m-ati umilit ca Fiinta ?

 7. De ce mi-ati Distrus Viata ?

  🙂 🙂 🙂

 8. Va rog frumos scoateti Echipamentele de monitorizare din apartamentul meu.

  Doresc PACE si LINISTE !!!

  va rog frumos !!!

  🙂 🙂 🙂

 9. Eu cred ca e o tactica a PSD, sa mute sediul partidului la Rahova si sa inchirieze Kiselefful…

 10. Ne-am facut poporul de ras cu secatura asta a Romaniei…

 11. PRINTUL BASINA AL ROMANIEI

 12. Imposibil să fie colegi la Rahova. Dragnea va fi transferat cu elicopterul în Italia dacă i se agravează starea de sănătate și sărmanul de el are bani doar pentru bilet DUS, o să ajungă un om al străzii pe acolo ca și Alina Bica, Iorgulescu, Săvulescu, Paulică…