G4Media.ro

Patru stații de alimentare pe A1, la Pecica și Orăștie / Locuri…

Patru stații de alimentare pe A1, la Pecica și Orăștie / Locuri de parcare, fast-food, toalete și stații de alimentare pentru autoturismele electrice / Alte spații de servicii urmează să fie deschise în zona localităților Giarmata, Șagu și Recaș

De joi sunt în funcțiune patru noi stații de alimentare pe A1, în zona localităților Pecica și Orăștie, în urma unui contract de concesiune încheiat între CNAIR și Rompetrol, anunță societatea de drumuri într-un comunicat de presă.

Cele patru spații de servicii de pe autostrada A1, se află pe tronsonul Nădlac – Arad, km. 558+380 (stânga și dreapta), în zona localității Pecica și pe tronsonul Deva – Orăștie, km. 340+500 (stânga și dreapta), în zona localității Orăștie.

La stația Pecica sunt câte 79 de locuri de parcare pe fiecare sens, câte 14 locuri pentru camioane și câte 9  pentru autocare, pe lângă stațiile de alimentare.

Au fost amenajate stații GPL și pentru încărcare electrică, dar și fast-food-uri, snack-bar și toalete publice.

La stațiile de lângă Orăștie sunt mai multe locuri de parcare, iar alte spații de servicii vor fi deschise în perioada imediat următoare pe Autostrada A1, între Arad și Lugoj, anunță CNAIR. Acestea sunt localizate în zona localităților Șagu, Giarmata și Recaș.

”Precizăm că strategia CNAIR privind dezvoltarea parcărilor sigure și securizate, pentru autovehiculele de mare tonaj, pe rețeaua de drumuri de mare viteză din administrare prevede si amenajarea, ulterioară deschiderii acestora, de spații destinate dușurilor”, anunță CNAIR.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...