G4Media.ro

Patru polițiști și un consilier județean din Neamț, acuzați de ANI că…

sursa foto: Unsplash / Steve Sawusch

Patru polițiști și un consilier județean din Neamț, acuzați de ANI că nu și-au declarat mai multe venituri, în valoare de peste 480.000 de lei, obținute și din jocuri de noroc/ A fost sesizat Parchetul Curții Supreme pentru fals în declarații

Patru polițiști și un consilier județean din Neamț sunt acuzați de Agenția Națională de Integritate (ANI) că nu și-au declarat mai multe venituri, obținute în special din jocuri de noroc. În aceste cazuri, ANI a sesizat Parchetul Curții Supreme pentru săvârșirea infracțiunii de fals în declarații. Veniturile nedeclarate calculate de ANI se ridică la peste 480.000 de lei.

„Agenția Națională de Integritate a constatat indicii referitoare la săvârșirea infracțiunii de fals în declarații, în cazul a cinci persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010”, anunță ANI

Gheorghe Mihai Marius, funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, „nu a declarat venituri încasate din premii și jocuri de noroc în valoare de 4.446 Lei, venituri din activități independente în valoare totală de 2.192 Lei, bunuri imobile reprezentând un apartament, bunuri mobile reprezentând un autovehicul precum și datorii, reprezentând un credit bancar în valoare de 271.414 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice”, se arată în comunicatul transmis de ANI.

De asemenea, Berechet Nicoale Cristian, funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, „nu a declarat veniturile încasate din premii și jocuri de noroc în valoare de 20.528 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice”.

A treia persoană cercetată de ANI este Rodina Felician, agent principal de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. Aceasta este acuzată că „nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc în valoare de 14.714 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice”.

Pe lista transmisă de ANI se află și Cismaru Nicolae, fost funcționar public cu statut special în cadrul Poliției Transporturi Feroviare Curtici, care „nu a declarat veniturile încasate din profesii libere și comerciale în sumă totală 55.460 Lei, din dividende în sumă totală de 4.246 Lei și din jocuri de noroc în valoare de 106 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice”.

Și un consilier județean din Neamț, Hopșa Adrian Florin, este acuzat de ANI că „nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc și dobânzi în valoare de 108.798 Lei, în declarațiile de avere depuse în perioada exercitării funcției publice”.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Wow, ce activ e ANI cu plevusca :))))))
    Alde Gorghia cu bani cash prin salteaua de acasă, alde Heius tot cu bani cash in dulap, conform propriilor declarații de avere, alte pandelii din voluntari n-au nicio treabă, trăiesc din salarii. Hai, mă….

  2. neamtul e plin de manastiri, e normal ca oamenii fiind mai credinciosi , cu frica de d-zeu , ca fie mai recompensati de marele arhitect decat in alte zone, si cine e mai indreptatit de recompense decat niste bugetari care se stie ca sunt in legatura direct cu popii, acesti unsi personali ai marelui arhitect

  3. Ridicol! Instituție bolșevică.