G4Media.ro

Patru bărbați implicați în răfuiala din Chiajna, din luna iulie, au fost…

Patru bărbați implicați în răfuiala din Chiajna, din luna iulie, au fost găsiți de polițiști. Ei se ascundeau într-o cabană izolată, la munte

Patru bărbați, suspectați că au fost implicați în conflictul în trafic din Chiajna, la care au participat aproximativ 12 persoane, membri ai unor grupări infracționale, au fost depistați, vineri, de polițiști, într-o cabană de la munte, unde se ascundeau și erau aprovizionați de cunoscuți.

În timpul intervenției, agenții au folosit armamentul din dotare pentru că unul dintre suspecți a vrut să fugă. Nimeni nu a fost rănit, conform unui comunicat al Poliției Române. Trei dintre ei erau dați în urmărire, după ce au fost arestați în lipsă. Ei vor fi duși în arestul central. Cel de-al patrulea va fi dus la sediul Direcției de Investigații Criminale, potrivit unor surse din Poliție.

Cei patru bărbați se izolaseră într-o cabană din localitatea Cerașu, județul Prahova, și erau periodic aprovizionați, conform surselor.

Comunicatul Poliției Române 

”Astăzi, în jurul orei 14, în urma activităților desfășurate de DIC și DOS – IGPR, sub coordonarea procurorilor PICCJ, în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor în Chiajna, din data de 23.07.2020, a fost efectuată o descindere, într-o cabană izolată din zona montană a jud. Prahova.

În această locație, au fost depistați 4 bărbați, bănuiți în cauză, 3 dintre aceștia fiind urmăriți general, având emise mandate de arestare preventivă, în lipsă.

În momentul intervenției, s-a folosit armamentul din dotare, trăgându-se un foc de avertisment, în plan vertical, întrucât unul dintre cei 4 bărbați a încercat sa fuga. Nu au rezultat victime.”

Răfuiala în trafic a avut loc la sfârșitul lunii iulie, iar în urma ei 2 persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sursa foto: Facebook/ Politia Romana

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Fugisera de covid. Se autoizolasera. Și a venit politia sa le demonstreze ca covid nu exista!

  2. Sa vezi ca judecătorul le da izolare la domiciliu!😂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.