G4Media.ro

Patriarhul Daniel a semnat prefața unei cărți scrise de Patriarhul rus Kirill

Patriarhul Daniel a semnat prefața unei cărți scrise de Patriarhul rus Kirill

Patriarhul Daniel a scris prefața ediției în limba română a cărții ”Cugetări pentru fiecare zi din an” a Patriarhului rus Kirill, volum lansat deja la Baia Mare și care urmează să fie lansat și la Cluj.

Patriarhului Kirill este considerat un apropiat al lui Vladimir Putin, Biserica ortodoxă rusă jucând un rol important în perpetuarea actualului regim politic de la Moscova. Biserica din Rusia se află într-un moment extrem de delicat după ce Biserica ortodoxă din Ucraina și-a proclamat autocefalia, recunoscută deja de Patriarhia Ecumenică de la Constantinopol. Biserica Ortodoxă Română, condusă de Patriarhul Daniel, a refuzat să recunoască autocefalia bisericii din Ucraina, într-o mișcare considerată surprinzătoare de analiști.

Lansarea cărții a avut loc deja 4 martie la Baia Mare, acolo unde își are sediul Editura Proema, care a tipărit volumul. Potrivit presei locale, Patriarhul Daniel a scris în prefață că volumul conține ”mărgăritare de înțelepciune pastorală”.

Potrivit unui afiș al evenimentului, volumul Patriarhului Kirill va fi lansat pe 2 aprilie la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universității Babeș – Bolyai din Cluj, în prezența Mitropolitului Andrei al Clujului și a lui Vasile Stanciu, decanul facultății.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Kirill fost interlop a fost pus sef pe biserica, cei din Istanbul au zis ca biserica rusa e o secta care nu are documente de autocefalie cum are Romania sau Ukraina, ei s-au autoproclamat. daca pe scurt: biserica rusa e un shit chiar mai puturos ca BOR, si fara referinte morale, le place doar banul si puterea, satane in sutane

 2. Holinesdeniel Iubitorul de URSS ( doar asa spune Biblia : Iubeste ti Aproapele ! ) a vizitat Taramul Pagan Asa Zis Ortodox EXACT pe Intai Decembrie, or ce inseamna asta ?

  https://basilica.ro/patriarhul-daniel-vizita-istorica-in-rusia-invitatia-a-fost-adresata-la-bucuresti-de-patriarhul-kirill/

 3. Neinteresnt. Giumbușlucuri de securiști/kaghebiști între ei.

 4. Vrednicul Dragnea mai lipsea…

 5. Cum, n-ati stiut? Dany nu doar ca a semnat prefata cartii lui taica Kirill, dar din exces de zel a pupat poala popii, asa cum popa pupa poala mea, atunci cand nu ne vede nimenea…!

 6. Afaceri între Preacurviți la furaciuni .Doi abonați la bani publici și prosteala Fraierilor care cred in ei.

 7. Obiectul existenței Bisericii nu mai există. Toți șarlatanii să își ia bisericile și să plece. Ooops, cum să le ia că le-au făcut așa mari ca de neam prost. Cine mai propovăduiește existența vreunei stafii trebuie să fie băgat la pușcărie

 8. Papa Daniel, vezi ca te roaga Tupac sa-i semnezi ultimul album!

 9. Doi farisei.