G4Media.ro

Partidul extremist AUR şi-a prezentat candidatul la Primăria Sectorului 4 / Matei…

Sursa foto: Facebook/Matei Ștefănescu

Partidul extremist AUR şi-a prezentat candidatul la Primăria Sectorului 4 / Matei Ştefănescu este consilier local

Candidatul AUR la Primăria Sectorului 4 este Matei Ştefănescu, consilier local în funcţie, care a decis „că nu mai poate să accepte să fie parte dintr-un joc antidemocratic şi care se desfăşoară strict în interese de partid”, el reprezentând „o nouă alternativă de mai bine” în sector, a declarat sâmbătă preşedintele AUR Bucureşti şi candidat la Primăria Capitalei, Mihai Enache, transmite Agerpres.

„Sunt fericit să anunţ că un om care nu a mai vrut să facă parte din această bătaie de joc la adresa cetăţenilor din Sectorul 4, domnul Matei Ştefănescu, consilier local încă în funcţie cu toate că cei de la PNL se chinuie să îl dea afară din partid pentru a-şi pierde mandatul, a decis să facă un pas în faţă şi să spună acum câteva luni că nu mai poate să accepte să fie parte dintr-un joc antidemocratic şi care se desfăşoară strict în interese de partid şi a venit către noi şi a spus că PNL nu mai există la nivelul Sectorului 4”, a precizat Enache, la evenimentul de prezentare a candidatului AUR la Sectorul 4.

La rândul său, Matei Ştefănescu a spus că Sectorul 4 are nevoie de un proiect integrat de dezvoltare.

„Primarul Băluţă trebuia să bată cu pumnul în masa Guvernului nu pentru fonduri pe care să le arunce pe apa sâmbetei, ci pentru o ordonanţă de urgenţă nu pentru comasarea alegerilor, ci pentru a asigura finanţarea pentru un astfel de proiect (n.r. – construirea unui aeroport în sudul Capitalei) care trebuia derulat cu maximă celeritate şi în maxim doi ani să fie dat în folosinţă. Trebuie un proiect integrat de dezvoltare care să includă un parc tehnologic şi de afaceri în sudul Bucureştiului care să susţină afacerile româneşti şi producătorii români. Vorbim de un spital metropolitan în sudul Bucureştiului, vorbim de un campus universitar care să sprijine dezvoltarea noilor tehnologii. Şi vorbim de sprijinirea afacerilor româneşti din Sectorul 4 şi capitalul românesc în Sectorul 4, precum şi de a atrage investiţii strategice pentru Sectorul 4. Vorbim despre reclădire şi a da un nou orizont pentru sudul Capitalei”, a transmis candidatul AUR la Primăria Sectorului 4, în vârstă de 31 de ani, de profesie avocat, potrivit unui comunicat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Unde îi găsește AUR pe ăștia,tipul are o față,parcă zici că face reclamă la necaz.

  2. AUR racoleaza oameni de la PNL si pe Facebook scrie postari anti-PNL. Absolut superb