G4Media.ro

Paris: Malurile Senei, evacuate de polițiști. Mii de persoane au ieșit duminică…

Paris: Malurile Senei, evacuate de polițiști. Mii de persoane au ieșit duminică să se bucure de soare, însă polițiștii au intervenit prompt

Cum a dat soarele de primăvară, mii de persoaen au ieșit duminică pe malurile râului Sena să se relaxeze, relatează lefigaro.fr. Poliția a decis să intervină și să evacueze mulțimea, scrie publicația franceză:

„Malurile Senei au devenit brusc la fel de goale ca Promenade des Anglais din Nisa. Imaginile cu grupurile de tineri care au împânzit promenda nu au plăcut poliției din Paris, care a intervenit prompt. Multe mărturii au fost postate pe rețelele de socializare. Potrivit unui jurnalist prezent la fața locului, un jandarm ar fi explicat, de exemplu, că: erau prea mulți oameni care blocau accesul la docuri (…)”.

Un mesaj audio a fost transmis și de pe o barcă pentru ca lumea să părăsească locul.

Acțiunea polițiștilor nu a fost pe placul oamenilor, deși s-au găsit și internauți care să făcă glume pe sema incidentului.

Sursa foto: captură.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Parizienii trebuiau să-arunce-n Sena pe milițieni!

  • Sau, poate, parizienii sunt suficient de civilizati incat sa respecte legea… Noi vrem de toate, dar sa respectam numai cand ne convine…

  • Da inteligente Jesus, d-aia au trebuit sa intervina militienii, ca respecta parizienii legea.

 2. Precum pe malurile Dâmboviței milițienii „au intervenit prompt”. Dacă ar fi fost vorba de vreo spargere tot asa „prompt” ar fi intervenit?
  Urata aceasta „noua realitate” în care a te plimba (promenadă) e aproape infracțiune. Și ca să avem un termen de comparație sa ne uitam la filmul programat la telecinemateca tvr1 marți 2 martie
  https://m.cinemagia.ro/filme/la-traversee-de-paris-29079/?show_type=tv

 3. S-a demonstrat „științific”, cercetătorii britanici au demonstrat, că soarele și promenada în aer liber sunt cele mai periculoase surse de îmbolnăvire a … minților autorităților !

  • Pe malurile Dâmboviței cei mai mari inamici publici au devenit … florile și mărțișoarele !

 4. Milițienii peste tot.

 5. soarele si tenisul
  întărâtă covidul,bey!

 6. Din text nu rezultă încălcarea vreunei reguli, ci o intervenție că „așa li s-a părut unora” că ar fi bine. Liberte? „blocau accesul la docuri”: al cui acces? Era voie cu vaporașul? Mai e liberte?
  În original: ”La préfecture de police de Paris a décidé …”. Moș Macron s-a plictisit, nu simte nevoia unui al doilea mandat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.