G4Media.ro

Părinții pot să intre cu copiii în secția de vot și în…

Părinții pot să intre cu copiii în secția de vot și în cabina de vot la alegerile locale de duminică. Nu există nicio interdicție, dar cei peste 5 ani trebuie să poarte mască – anunță președintele Autorității Electorale Permanente

Părinții pot să intre cu copiii în secția de vot și în cabina de vot la alegerile locale de duminică, a declarat pentru Edupedu.ro președintele Autorității Electorale Permanente Constantin-Florin Mitulețu-Buică. Acesta a explicat că nu există nicio interdicție pentru ca părintele să nu aibă acces cu copilul.

”Pentru părinții care vor merge la alegerile locale, orice părinte care are lângă un copil își poate exercita dreptul de vot în aceleași condiții ca și până acum. Nu există o interdicție pentru ca părintele să nu aibă acces cu copilul”, a declarat președintele AEP.

Legat de purtarea măștii, obligatorie pentru adulți în interiorul secțiilor de vorte, precum și în exteriorul acestora, dacă e aglomerație, Mitulețu-Buică a precizat că regulile pentru copii sunt cele în vigoare pentru orice spațiu public interior.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. ,, Părinții pot să intre, cu copiii, în secția de vot și în cabina de vot la alegerile de duminică…” dar nu pot intra în școală, după alegeri, să – și ducă copiii în clasă, să – i ia acasă din clasă… Orbane, bețivanule, nici nu știi ce te așteaptă!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.