G4Media.ro

Părinții care schimbă Bucureștiul: Grow Up Romania a lansat o campanie de…

Părinții care schimbă Bucureștiul: Grow Up Romania a lansat o campanie de înlocuire a panourilor “comuniste” din parcuri. Răspunsul autorităților: Să spună cetățenii că afișele nu sunt bune

“Bine că inventați voi roata!”, “Veniți să ne cereți să schimbăm panourile din parcuri când aveți statistică pe sector care să arate că cetățenilor nu le plac afișele existente”. Acestea sunt răspunsurile pe care Adelina Oane, fondator al grupului civic Grow Up Romania, a povestit pentru Edupedu.ro că le-a primit de la Administrația domeniului public sector 2 București, unde a mers cu propunerea de a schimba panourile din locurile de joacă și parcuri. Afișele din București sunt atât de încărcate de reguli și au o grafică într-atât de monotonă, încât își ratează din start obiectivul: de a-i educa pe părinți și copii, de a anunța pe oricine intră în locurile pentru copii că nu au voie să arunce mizerie altundeva decât la coș, să fumeze sau să distrugă mobilierul, a explicat Adelina Oane pentru Edupedu.ro.

Grupul de părinți reuniți în organizația Grow Up Romania a inițiat o campanie de transformare a afișelor din parcuri, după ce a realizat un chestionar online la care 63% dintre părinți au răspuns că nu știu, nu au observat sau nu există panouri cu reguli în locurile de joacă. Asociația civică inițiată de Adelina Oane, Dana Ostacie, Iulia Groves, Alma Cazacu și Cristina Cioabă a mers cu rezultatele sondajului, precum și cu două afișe pe care le-au realizat, la Primăria Sectorului 2. Ce răspuns au primit din partea autorităților locale?

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Raspuns tipic de birocrat care nu raspunde pentru nimic.

    • Greșit. Raspunsul tipic pt incompetenți și rău intenționați. Asta denota clar faptul ca nu vor și nici nu pot, prin capacitatea lor intelectuala, sa facă ceva, orice.
      Noapte bună Ro și București. O sa te scalzi mereu în ciorbe reincalzite precum PSD și firi și dancili.

  2. Sa ne pisam in gura tuturor primarilor de sector si ai PMB

  3. bugetarii sunt cancerul romaniei si piatra de moara a dezvoltarii tarii!

  4. ,,Roata” au inventat-o functionarii lepadaturi din sistemul bugetar ….. Cum sa accepte ei ,,roata ,, noastra ?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.