G4Media.ro

Parchetul Sectorului 1 a declinat la Parchetul general dosarul privind nerespectarea normelor…

Parchetul Sectorului 1 a declinat la Parchetul general dosarul privind nerespectarea normelor sanitare la Congresul PNL de anul trecut

După Congrsul PNL din Septembrie, 2021, organiația civică #Rezistența/Geeks for Democracy, condusă de Marian Rădună, a depus un denunţ împotriva partidului,  pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Parchetul Sectorului 1 a declinat la Parchetul general dosarul, relatează sursele g4media.

Reamintim că denunțul organizațiai  Geeks for Democracy Denunţul s-a făcut, după data de 25 septembrie, în plină pandemie, când PNL a desfășurat un Congres cu peste 5.000 de oameni, la Romexpo, pentru desemnarea noii conduceri a partidului.

Deşi liberalii au susţinut că evenimentul se va desfăşura în condiţii de siguranţă, cu distanţare, cu participarea doar a persoanelor vaccinate sau trecute prin boală, lucrurile nu au deloc așa.

Controalele la intrare au fost superficiale iar apoi liberalii s-au înghesuit fără rezerve și chiar fără a purta măști de protecție. Inclusiv președintele Klaus Iohannis a fost surprins atunci fără masca de protecție.

Sursa foto: libertatea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

  1. Le trebuiau aproape 6 luni ca sa-si declină competenta.Ce justiție avem in Romania?

  2. Ia sa facem noi o vizita la Mall fără masca și fara certificat. Instant se vor sesiza „din oficiu” niște organe „competente”. Al dracului articol 16 din constituție!
    De fapt, ce ne trebuie noua constituție? Avem comandantul operațiunii, el nu se împiedică de asa ceva. Și politicienii care îl asculta.

    Atunci de ce va mirați ca AUR creste în sondaje?

  3. ce mizerie de parti, ce mizerie de oameni in toata politica damboviteana

  4. Politică, politică, politică, nimic mai mult! Atât timp cât cetățenii și-au predat orice posibilitate de a cântări și judeca în mâinile unor alți cetățeni care decid după alte interese în numele suveranului, așa se va întâmpla! Vor plimba dosarul ca cel de la revoluție! Nu mă așteptam la altceva! Încă o mostră că instituțiile statului sunt aservite sub directa îndrumare a locatarului de la Cotroceni!

  5. Procurorii sunt sub talpa mafiei politice.

  6. Mai mizerabil decât USR ,nu e niciun alt partid !