G4Media.ro

Parchetul European cercetează un fost ministru al Agriculturii din Croația

Sursa foto: Comisia Europeana / Twitter

Parchetul European cercetează un fost ministru al Agriculturii din Croația

Parchetul European (EPPO), în cooperare cu autoritățile croate, desfășoară joi activități de colectare de probe în Croația, potrivit unui comunicat al instituției. Unul dintre cei vizați în dosar este Tomislav Tolusic, fost ministru al Agriculturii în Croația, potrivit surselor G4Media.

Sunt vizate două persoane suspectate de fraudă cu subvenții și abuz de funcție și de autoritate în legătură cu două proceduri de licitație în sectorul vitivinicol, publicate de Agenția de Plăți pentru Agricultură, Pescuit și Dezvoltare Rurală din Croația. Cele două licitații au fost cofinanțate de UE.

După ce îi va interoga pe suspecți, EPPO va lua o decizie cu privire la acțiunile ulterioare în acest caz și va comunica în timp util, potrivit comunicatului citat. (Sursa foto: Comisia Europeana / Twitter)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Dna. Kovesi se face ca nu stie ce misca in si ocoleste Romania … Pai aici e Grosul, nu in Croatia !

    Sincer, singura varianta de Presedinte Reala. Si asa, era timpul … Se descurca ei si fara … Avem nevoie de cineva cat de cat Integru. Scolit de CIA, nu mai conteaza. Macar nu Tradatori Consacrati Vesnic.

  2. Faptul ca PNL a adus PSD la Putere ca sa-i devina vasal, denota cel mai mare grad de incompetenta din Istoria Romaniei. (ignorand ‘paralelismele’, care dau alt contur ‘Jocului’)

  3. Mai Exact : A F A C E R I L E S E R V I C I I L O R .