G4Media.ro

Parchetul European anchetează contractul de achiziție încheiat de Poliția Română cu firma…

sursa foto: Unsplash

Parchetul European anchetează contractul de achiziție încheiat de Poliția Română cu firma Automobile Bavaria, pentru cumpărarea celor 600 de BMW-uri (Europa Liberă)

Parchetul Uniunii Europene și DNA cercetează contractul de achiziție încheiat de Poliția Română cu firma Automobile Bavaria, pentru cumpărarea a 600 de mașini BMW, transmite Europa Liberă. Poliția transmite, de asemenea, într-un punct de vedere pentru Europa Liberă, că nu au fost încă recepționate mașinile.

Informația privind ancheta Parchetului European vine chiar de la Poliția Română. La solicitarea Europa Liberă, Poliția a transmis, într-un răspuns oficial, că „a pus la dispoziția Parchetului European toate documentele relevante cu privire la această achiziție.”

Cumpărarea mașinilor face parte dintr-un program mai amplu de dotare a Poliției, finanțat din bani proveniți de la Uniunea Europeană. În cazul de față, este vorba despre o tranzacție de 98 de milioane de lei fără TVA, așadar de aproximativ 20 de milioane de euro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Hopa…! Crăcănel o să aibă o companie selectă la pușcărie, un tip înalt cât bradu’, dar poreclit cu numele unui arbore fructifer…

  2. Cătălin Bulă, a început sa iti tremura drula. Mai bine mergeai pe burtă, fraiere, dacă știai ca ai semnat. Te-ai băgat singur în gura lupului :))

  3. Adică LKC o să-l facă de cacao pe KWI?!!

  4. Cu o conducere nouă la DNA- mult adusă de spate înaintea Dulapului, nu reușește nimic nici Parchetul European. Au grijă noii recruți de-ai lui Preșul Justiției și al savonierei să pună batistuța pe țambal.
    Sau asta e soluția Ficusului să scape de păgubașul- cel ce a fost furat de doctorat, Bode. Marele savant…