G4Media.ro

Parchetul anunță că Radu Mihaiu a depus plângere penală privind „coruperea alegătorilor”…

Photo © Palinchak | Dreamstime.com

Parchetul anunță că Radu Mihaiu a depus plângere penală privind „coruperea alegătorilor” în mai multe secții din Sectorul 2

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a anunțat, joi, că primarul Radu Mihaiu a depus plângere penală privind „coruperea alegătorilor” în mai multe secții de votare din Sectorul 2.

„La data de 12.06.2024, Radu Nicolae Mihaiu, primar al Sectorului 2 din Bucureşti, a formulat plângere penală cu privire la săvârşirea infracţiunilor de coruperea alegătorilor, prev. de art. 386 alin. 1 C.pen., constând în aceea că, la data de 09.04.2024, în cadrul mai multor secţii de votare de pe raza Sectorului 2 Bucureşti, s-au prezentat alegători care au votat candidatul unei formatiuni politice precum şi lista de candidaţi ai unei alianţe electorale în schimbul unei sume de bani şi falsificarea documentelor şi evidenţelor electorale, prev. de art. 391 alin. 1 C.pen., constând în aceea că, la aceeaşi dată, în cadrul a patru secţii de votare au existat buletine de vot pre-ştampilate cu ştampila „votat” aplicată pe chenarul corespunzător al unuia dintre candidaţii la funcţia de primar al Sectorului 2 din Bucureşti precum şi al unuia dintre candidaţii la funcţia de primar general al municipiului Bucureşti”, se arată în comunicatul Parchetului.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, mai precizează sursa citată.

Photo © Palinchak | Dreamstime.com

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Cine conduce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 si de cine a fost numit ? Nu mai exista justitie in romania lui Klaus Johannis