G4Media.ro

Parcările de reşedinţă în Sectorul 6 se scumpesc şi ajung până la…

sursa foto: G4Media

Parcările de reşedinţă în Sectorul 6 se scumpesc şi ajung până la maximum 600 de lei pe an

Primăria Sectorului 6 anunţă că taxa anuală pentru locul de parcare de reşedinţă crește, potrivit News.ro. Astfel, începând cu 1 ianuarie 2022, cei care au domiciuliul în Zona A vor plăti 600 de lei/an, în loc de 84 de lei/an, cât este taxa în prezent, în Zona B tariful va fi de 500 de lei/an, în loc de 66 lei/an, în Zona C preţul va creşte de la 55 de lei/an la 400 de lei/an, iar în Zona D de la 37 de lei/an la 300 de lei/an.

Potrivit Primăriei Sectorului 6, plata taxei pentru locul de parcare se poate face în două tranşe egale, până la data de 31 martie 2022, respectiv, 30 septembrie 2022, prin mai multe mijloace electronice:

 • aplicaţia Taxe Locale 6 disponibilă în Google Play (pentru persoane fizice);
 • aplicaţia eSector6 disponibilă în Google Play/App Store (pentru persoane fizice);
 • platforma www.ghiseul.ro (pentru persoane fizice);
 • prin intermediul celor peste 5.000 de staţii de plată SelfPay, prezente la nivel naţional în cele mai importante reţele de retail şi în magazinele de proximitate (pentru persoane fizice);
 • serviciile de Internet Banking;
 • reţeaua de distribuţie carburant OMV-PETROM – platforma Westaco (pentru persoane fizice).
 • Administraţia Comercială Sector 6, prin Serviciul Parcări, are în administrare, în prezent, 43.549 de locuri în parcările de reşedinţă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

20 comentarii

 1. În sfarsit a disparut miseria aia cu reducere 10% pentru plata integrala în primele 3 zile din noul an.
  Bravo Ciuciule
  Nu ar putea totuși sa o reintroduca doar pentru cei care de ex. „Merg la vot”?

 2. Tot e putin. Poate pe la 20-30 de euroi pe luna r fi mai realist. Dar banii incasati sa fie pusi intr-un fond special pentru connstructia de parcari. Iar parcarile respective sa se vanda la licitatie. Multi ar lua.

  • E clar!
   Ești unul ce nu are loc de parcare.
   Dar, după ce îl vei avea, nu vei mai fi nici tu de acord cu propunerea ce o expui. 😂

 3. Ce-s aia 50 lei/luna ? Nimic. Ocupi un spatiu de 4×2 mp care ar putea fi cu iarba, flori, etc, doar ca sa ai unde-ti pune troaca cu roti. Rumanul nu pricepe ca nimeni nu are obligatia sa-i puna la dispozitie loc pt parcat troaca. Poate vreau ca in spatiul ala sa-mi pun eu masina de spalat si sa trag cablu pana acolo. De ce sa-i fie dat acest spatiu aluia cu troaca pe roti ? Ti-ai luat troaca, parcheza-ti-o-n c00r! Nu e nimeni obligat sa-ti asigure loc de parcare. Puneti parale, mana de la mana, si construiti cate o parcare supraetajata la 10 mii de posesori de troaca. Acolo parcati si de acolo veniti acasa, chiar daca aveti de mers un km pe jos. Voi ati vrea sa va parcati troaca la 1m de balcon, daca ar fi posibil..

  • Alt sarac fara bani de masina. Facem cheta aici pe forum sa iti iei un logan.

  • Și te duci in concediu la Lehliu?

  • Înainte de mai scrie ceva treci pe doctor și pe la școală, în ordinea pe care o dorești. Succes.

  • Bai saracule, poate o f… unul pe ma_ta într un loc de parcare

  • Altă frustrată.
   Idei constructive nu aveți?
   Doar idioțenii debitați.
   Și vă mirați că stați printre troace.
   Meritați din plin.

 4. Se vede că ai roabă după felul cum Vb sper să nu te inmulțești

 5. Se vede că ai roabă după felul cum Vb sper să nu te inmulțești .

  • Corcta . foarte buna decizia de taxare .
   Dar pentru parcarile riverane, cu domiciliul stabil in Bucuresti, daca aceasi persoana detine mai multe masini, ar trebui si o taxa suplimentara in afara de tariful aferent .

 6. Alt țăruș, venit pe cursa de ora două pe la autogara militari. A venit la capitală ca s-a săturat de prășit pământu la țară si vorbeste el de locuri de parcare. Dute bă si tunde oaia, Beria, mânca-ne-ai p00la.

 7. Pentru banii ăștia puteai măcar să trasezi niște dungi cu vopsea, nu cu lavabilă cum ați făcut. Ciucule, in afară de gargară și niște garduri scoase nu ai făcut nimic că primar. ADIO alt mandat.

  • Corcta decizia de majorare .
   Dar pentru parcarile riverane, cu domiciliul stabil in Bucuresti, daca aceasi persoana detine mai multe masini, ar trebui si o taxa suplimentara in afara de tariful aferent .

 8. Super buna mutarea. Deja știu câțiva vecini care o sa renunțe la locuri și sa le elibereze pentru cei care vor sa dea banii. Eu sunt pregătit sa dau și mai mult. Consum mai mulți bani pe benzina căutând loc de parcare in fiecare zi!

  • Corcta . foarte buna decizia de taxare .
   Dar pentru parcarile riverane, cu domiciliul stabil in Bucuresti, daca aceasi persoana detine mai multe masini, ar trebui si o taxa suplimentara in afara de tariful aferent .

 9. Cum sa faci 500 ron un loc de parcare de la 66 ron?Ciuciule adio alt mandat?i-ati adio sau puneti chiloti rosii in noaptea de Anul Nou poate ai noroc , dar nu cred.Nu mai stiti pe ce sa luati bani oamenilor….cine te-a votat aia sa-ti dea 500 pe un loc de parcare care si ala e doar cateva ore pe zi al tau restul il imparti cu frustatii care n-au loc.

 10. Pentru acesti bani primaria sa elibereze centrul parcării de la Dr. Taberei 38.
  Din cauza mașinilor parcate pe centru, cei care plătim locurile de parcare de resedinta, ne stricam mașinile făcând manevre de parcat sau plecat de pe locul de parcare.

 11. Parcare la domiciliu. Este o necesitate, asa cum este telefonul sau masina. Nu mai este un lux ca in anii 67-80. Cine a votat primari? Noi. Am crezut ca vor face ceva mai bun pentru noi. Aiurea. Fac tot pentru ei si buzunarele lor. Pleaca tinerii din țară ca ăștia nu stiu sa faca ceva bun pentru ei. Le da case prin prima casa. Si cine nu are bani de avans ce face? Pleaca sa muncească afară ca la noi salariile sunt vai mama lor. Cum sa te intretii cu 2500 lei? Preturi mari la toate. Guvernanții au conturi în străinătate. Voi de la ANAF ce controale FACETI? Puneti sechestru pe banii tuturor celor care au furat si jecmanit poporul. Ati ajuns la putere si ati uitat de unde ati plecat. Sunteti de tot râsul. Loviți tot in noi. Rusine rusine rusine.