G4Media.ro

Papa Francisc: Vaticanul este gata să ajute la încheierea războiului din Ucraina

sursa foto: Captura video

Papa Francisc: Vaticanul este gata să ajute la încheierea războiului din Ucraina

Vaticanul este gata să facă tot ce este posibil pentru a media și a pune capăt războiului din Ucraina, a declarat Papa Francisc, citat de Sky News.

Într-un interviu acordat cotidianului italian La Stampa, suveranul pontif a declarat că este important să nu se renunțe atunci când vine vorba de reconcilierea dintre Moscova și Kiev.

„Dar toată lumea trebuie să se angajeze să demilitarizeze inimile, începând cu ale lor, și apoi să dezamorseze, să dezarmeze violența. Trebuie să fim cu toții pacifiști. Dorind pacea, nu doar un armistițiu care poate servi doar la reînarmare. Pacea adevărată, care este rodul dialogului”, a spus el.

La începutul acestei săptămâni, papa, care s-a pronunțat în mod regulat împotriva războiului din Ucraina, a condamnat ultimul val de atacuri cu rachete asupra Ucrainei și a făcut apel la o încetare a focului pentru a evita riscul unei escaladări a conflictului.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Nu, nu trebuie să fim pacifiști. După ce va fi învins Putin, numai atunci vom avea pace.

  2. Adica si Vaticanul este gata sa tradeze pentru a pune capat razboiului, prin negocieri si impartiri de teritorii. Bunastarea deja sufera in Europa.

  3. A luat-o si papa pe ulei :))) victima abuzata in propria casa striga dupa ajutor, iar vecinul de vis-a-vis sta si urla ca el vrea pace, liniste, ca el nu poata sa doarma de urletele victimei :))

  4. Este gata? Adica pana acum au stat pe buda? Sa intelegem ca aveau rezolvsrea doar o tineau in joben? Penibil ! E ca si cand Daniel al nostru ne spune povesti despre omul darnic la cutia milei