G4Media.ro

Pagina de blog a fostului preşedinte american Donald Trump a fost închisă…

Pagina de blog a fostului preşedinte american Donald Trump a fost închisă după numai o lună de la lansare

Pagina de blog a fostului preşedinte american Donald Trump, lansată acum o lună după ce marile platforme de socializare i-au blocat conturile, a fost închisă, transmite Reuters.

Consilierul lui Trump Jason Miller a afirmat că pagina, care se numea „From the Desk of Donald J. Trump”, nu va mai fi activată.

”A fost doar un element auxiliar al eforturilor mai largi pe care le avem şi la care lucrăm”, a afirmat Miller într-un email transmis Reuters.

În ultimele luni, echipa lui Trump a vorbit despre planurile fostului preşedinte de a lansa o platformă de socializare, dar nu a oferit detalii.

„Sper să am în curând mai multe informaţii despre eforturile mai largi, dar nu am cunoştinţe precise despre calendar”, a spus Miller.

Pagina blogului, care a fost descrisă ca un loc pentru ”a vorbi liber şi în siguranţă”, a servit ca un mijloc de comunicare unidirecţional, cu postări ale lui Trump care puteau fi apreciate şi partajate pe reţele de socializare precum Twitter şi Facebook, pe care Trump rămâne blocat.

O serie de platforme de socializare au interzis conturile fostului preşedinte după revolta din 6 ianuarie de la Capitolul SUA, a unei mulţimi pro-Trump.

Twitter, pe care Trump o folosea frecvent, a anunţat că interdicţia este permanentă, chiar dacă acesta va candida din nou la preşedinţie. Înainte de a fi interzis, omul de afaceri devenit politician avea peste 88 de milioane de adepţi.

Consiliul de supraveghere independent al Facebook a stabilit că compania a avut dreptate să suspende contul lui Trump, dar a criticat-o pentru caracterul nedefinit al interdicţiei. În luna mai, consiliul de supraveghere a acordat Facebook şase luni pentru a stabili un răspuns proporţional la acest caz. YouTube, parte a grupului Alphabet, a declarat că va restabili canalul lui Trump atunci când va decide că riscul violenţei a scăzut.

sursa: News.ro,

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

 1. Tov Hrusciov nu l-ar fi putut cenzura niciodata pe tov. Stalin, mai ales dupa ce Stalin a parasit postul de secretar general. Tov Andropov nu l-ar fi putut cenzura niciodata pe tov. Hrusciov, mai ales dupa ce Hrusciov a parasit postul de secretar general.

  • Daaaa, bubuie Rusia de libertatea cuvantului, nu alta!
   Normal ca corb la corb nu-si scoate ochii. Pentru cei indezirabili exista legi mult mai perverse decat cenzura Facebook. Te baga pe lista inderirabiilor, a celor care (cica) intreprind „actiuni ostile” impotriva regimului. Sau te baga la „defaimare” ca pe Navalnai. Si nu te cenzureaza, nene, te baga in lagar de munca fortata unde te vor infrange gardienii, iti vor scoate democratia din cap.

  • si l-a inchis singur. nu l-a cenzurat nimeni. mai citeste ce scrie.

 2. How do you say it in English? Loser?!?

  • Loser e sinonim cu “Gigi Duru”

  • I would say…The 1-st American lier!!! The liers’ champ! With magna cum laudae!

 3. Cam asa arata libertatea de exprimare in SUA. Oricum, inseamna ca lui Biden ii tremura budigaii pe el daca a ajuns sa inchida toate conturile lui Trump. Cum apare Trump pe undeva, cum are contul inchis. Important este ca noi sa traim intr-o armonie vesnica si sa avem multi, multi bani!

  • baaaaaa! citeste naibii articolul, macar primul paragraf. nu i l-a inchis nimeni, si l-a inchis singur de mult succes ce avea. praf! bine ca sariti repede cu acuzele. vai de capul vostru!
   pe asta insa l-as inchide de oriunde ar fi la ce infractor e.

  • Comentariu tipic unui trumpist prostovan, mereu gata de scandal. V-a spalat trump creierul ma sarantocilor.

 4. El nu știe să scrie, iar 80% din fani nu știu să citească.