G4Media.ro

Organizațiile media din SUA îi presează pe Biden și Trump să se…

Organizațiile media din SUA îi presează pe Biden și Trump să se angajeze la o dezbatere televizată

Peste 10 instituții de presă din SUA au cerut candidaților prezumtivi la președinția SUA să se angajeze să participe la dezbateri televizate înainte de alegerile din noiembrie, transmite BBC.

Declarația nu i-a numit pe Joe Biden sau Donald Trump, dar a spus că nu este niciodată prea devreme pentru candidați să declare public că vor participa.

Scrisoarea a avertizat că miza scrutinului din acest an este „excepțional de mare”.

Trump, care a sărit peste toate cele patru dezbateri primare republicane, a declarat că este dornic să dezbată cu președintele Biden.

Declarația – publicată duminică – a fost semnată de CBS News, ABC, AP, CNN, C-SPAN, Fox News, NBCUniversal News Group, NewsNation, NPR, PBS NewsHour, Univision și USA Today.

Aceasta a precizat că dezbaterile televizate au „o tradiție bogată” în democrația americană și că zeci de milioane de oameni le urmăresc.

„Dacă există un lucru asupra căruia americanii pot fi de acord în această perioadă polarizată, acesta este că miza acestor alegeri este excepțional de mare”, se arată în declarație, adăugând că „pur și simplu nu există niciun substitut pentru candidații care să dezbată între ei, și în fața poporului american, viziunile lor pentru viitorul națiunii noastre”.

Biden și Trump au obținut suficienți delegați pentru a-și asigura nominalizările la convențiile partidelor. Nu au existat dezbateri democrate în acest ciclu de alegeri prezidențiale, în timp ce Trump și-a asigurat nominalizarea în ciuda faptului că a sărit peste toate dezbaterile prezidențiale republicane.

Trump, în vârstă de 77 de ani, a afirmat în repetate rânduri că Biden, în vârstă de 81 de ani, este prea bătrân și uituc pentru a dezbate cu el. Biden a făcut afirmații similare despre Trump.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...