G4Media.ro

Orban, despre atitudinea manifestată de Cîțu: Știți cum e? Cine are convingerea…

Orban, despre atitudinea manifestată de Cîțu: Știți cum e? Cine are convingerea că poate câştiga nu clamează victoria de dimineaţa până seara

Liderul PNL, Ludovic Orban, a participat la conferința alegerilor din organizația județeană Tulcea, exprimându-și încrederea că membrii partidului nu-și vor schimba opțiunea de vot, indiferent de intervențiile care vin dispre echipa premierului Florin Cîțu. Orban a spus că are încredere în membrii partidului care-și vor exprima votul în cadrul Congresului și a apreciat că „cine are convingerea că pote câștiga nu clamează victoria de dimineața până seara”.

„Mie nu îmi place să declar câştigătorul. Văd că unii din echipa competitoare tot anunţă victoria. Ştiţi cum e? Cine are convingerea că poate câştiga nu clamează victoria de dimineaţa până seara. Victoria se va obţine pe 25 septembrie, ca urmare a deciziei libere a fiecărui delegat al PNL care va participa la Congres”, a declarat Ludovic Orban, prezent la evenimentul desfășurat în sala Teatrului Jean Bart din municipiul Tulcea.

Orban i-a îndemnat pe liberali să cântărească bine până pe data de 25 septembrie – când se va desfășura Congresu PNL – transmițându-i contracandidatul său, Florin Cîţu, că dacă președinții de organizații scriu pe facebook că trec în tabăra lui, nu înseamnă că și consilierii locali și județeni, primarii sau simpli membri de partid fac același lucru.

„Sigur, uneori pare, aşa – pe la câte o conferinţă judeţeană – că sala aplaudă şi preşedintele după, în concediu, scrie o postare pe Facebook că sprijină echipa Cîţu. Să nu-şi imagineze cineva că, dacă preşedintele a scris o postare pe Facebook că se duce în echipa Cîţu, baza PNL, primarii, consilierii judeţeni, consilierii locali îşi schimbă părerea de pe o zi pe alta. Eu am încredere în fiecare membru al PNL. Aveţi destinul PNL în mâna dumneavoastră pe 25 septembrie. Gândiţi cu mintea voastră, analizaţi cu propriul discernământ şi luaţi acea decizie pe care o consideraţi cea mai bună pentru PNL. Vă felicit pentru toate rezultatele şi vă garantez că rămân alături de dumneavoastră în toate bătăliile şi, dacă mergeţi pe mâna mea, garantez unitatea PNL şi capacitatea partidului de a câştiga toate bătăliile electorale din 2024″, a comentat Orban

Discursul preşedintelui PNL, Ludovic Orban,  a fost întrerupt de o pană de curent. La fel s-a întâmplat și în cazul eurodeputatului Rareș Bogdan, însă ambii au continuat să vorbească și fără microfon.

Actualul preşedinte al organizaţiei judeţene Tulcea, primarul Ştefan Ilie, a fost reales în funcţie cu 218 voturi din cele 221  exprimate, conform datelor transmise de secretarul general al organizaţiei, Nicolae Florin Bibu.

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

18 comentarii

 1. Ăștia-s mai nenorociți ca frații lor din U.S.L., șobolanii roșii, pizideii. Mult mai nenorociți.

  • Politicienii români suferă de boala care a nenorocit o națiune întreagă; deținerea puterii până la moarte !
   Din pacate, Ludovicu penelist nu face excepție, chiar dacă are destule exemple din democrațiile consolidate.

  • Politicienii români suferă de boala care a nenorocit o întreagă națiune ; deținerea puterii până la moarte.
   Din păcate, Ludovicu penelist nu face excepție, chiar dacă are exemple din democrațiile consolidate.

 2. Este de la sine inteles ca Presedintele PNL nou ales in filiala are si calitatea de solicita celor care l-au ales o varianta ce tine de votul din 25 septembrie a. c. Dealtfel participantii in alegerile generale din PNL vor fi sustinatori ai presedintelui nou ales pe fiecare filiala . Este o iluzie sa crezi ca vor vota altceva decit au votat in filiala respectiva si decit ce s-a hotarit in momentul alegerii noului sef de filiala . Asa pentru public , a zice cum ca fiecare voteaza cum il taie capul si acela va fi fostul premier ,suna bine dar atit . Citu cistiga tot .Dealtfel nu poti cistiga sefia PNL fara acordului sefului statului acord venit din postura de fost sef PNL.

  • Sunt filiale mici si filiale mari. Acolo se duce lupta. Sunt filiale care au 300 de membri cu totul adica cati nu a lasat Nica sa voteze la Tm.

  • Fă, îngrămădito, ce treabă are plăvanul cu „liberalii”? El este de la F.D.G.R.. Bleaga, Țurcanu și mulți alții sunt de la Băselu-Petrov. Alții sunt de la pizidea, ciuma roșie, frații mai mari. Cine dreaqu mai este „curat” de la PNL? Corcitura securistă de hOrganu? Sau ăla care nu a luat un examen în viața lui, Cuțu?

  • Ba gheorge nu am pretentii la tine sa intelegi – mergi asa cum am vorbit intii pe la gradinita .

  • Pot merge mai apoi pe la creșă?

 3. @ Albina
  Deci acordul Ficusului de la Cotroceni e hotărâtor in alegerea șefului penelist ?!!!
  Atunci de ce se mai țin alegeri si se incaiera Cuțu si Trubadurul ? Doar fac circ, mimează democrația de partid, ca (!) Comuniștii ?
  Gândești temeinic inainte sa scrii ?

 4. Postacul @albinuta a reaparut… a disparut o perioada, probabil ca a reangajat-o PNL-Zombilica!!
  De ce o bagati in seama?!

  • sa intrebe …!

  • Pentru ca-mi confirma mie banuielile. Bravo, albinuto! Zi-le, sa afle si Diana!😂🤣😂

   Auzi a venit sa „ne deschida ochii si mintea” de useristi sa devenim pesedisti. (Copyright R.M., echipa Barbu Gh.)

 5. Echipa Barbu GH zisa codificat Marcel .

 6. Politicienii români suferă de boala care a nenorocit o națiune întreagă; deținerea puterii până la moarte !
  Din pacate, Ludovicu penelist nu face excepție, chiar dacă are destule exemple din democrațiile consolidate.

 7. Politicienii români suferă de boala care a nenorocit o întreagă națiune ; deținerea puterii până la moarte.
  Din păcate, Ludovicu penelist nu face excepție, chiar dacă are exemple din democrațiile consolidate.

 8. Numai că problema e că unde vezi tu bătălie politică noi vedem o isterie disperată de a ajunge la vârful puteri ceea ce ne face să ne întrebăm ce iar face să se comporte în felul ăsta încât să se bată pe viaţă şi pe moarte iar singurul răspuns în cazul ăsta e că undeva la cineva este o jenă care îl presează de îl face să se comporte atâta de disperat.
  Ce credem noi Orban e că dacă câştigă Cîţu se va rupe alianţa la scurt timp după congresul vostru că toată strategie lor de dinainte şi de acuma arată că în direcţia asta vor să meargă.
  Dacă vei câştiga tu Orban oricum se va rupe coaliţia la un moment dat asta dacă nu l-aţi cumpărat pe Barna pentru singurul motiv că nu aveţi de gând să faceţi nici o reformă dintre acelea care te-a făcut să îi dai trei guverne lui Dragnea.

  Indiferent cine va câştiga vă distruge coaliţia numai că o parte se comportă ca fată mare disperată iar cealaltă parte ca o curvă bătrână pe care o doare în fiecare seară capul de la final tot divorţ iese cu USR-Plus că unii vor să se joace cu mai multe sule odată ce au prin gust iar ceilalţi nu mai vor să vadă sule de cât de saturaţi sunt din altă parte.

 9. Orbàn Ludovic pățește ceea ce el însăși a făcut altora. Toată poolimea asta hămesită, anal-phabetă trebuie alungată. Toți sforarii ăștia incapabili de gândire rațională, temeinică, morală sunt cochilii vide, talking heads . Qui prodest.

  Pentru sule:
  Education
  After graduating from Grinnell College in 1996, Cîțu obtained a master’s degree in economics and a doctoral degree in macroeconomics and international economics from Iowa State University in 2001.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.