G4Media.ro

Orban: Dacă Nelu Tătaru decide să îl susţină pe Florin Cîţu, la…

Orban: Dacă Nelu Tătaru decide să îl susţină pe Florin Cîţu, la Congres, nu dezavuez. Cunosc motivele reale

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că, în situaţia în care liderul liberal de la Vaslui Nelu Tătaru va decide să susţină candidatura premierului Florin Cîţu la şefia partidului, este vorba despre opinia acestuia, însă nu reprezintă şi opţiunea membrilor organizaţiei, care îl sprijină pe el.

„Evident că discut cu domnul Tătaru în mod constant. Dacă decide să-l sprijine pe Cîţu, este opinia sa. Personal, nu îi pot înţelege motivele care îi determină această opţiune, deşi eu cunosc motivele reale. (…) Eu îmi continui campania aşa cum o duc, în mod pozitiv, să conving cât mai mulţi oameni”, a afirmat Orban, întrebat despre posibilitatea ca fostul ministrul al Sănătăţii să susţină candidatura lui Cîţu la preşedinţia partidului.

El a adăugat că filiala Vaslui a decis susţinerea sa pentru conducerea PNL.

„Decizia PNL Vaslui, luată de Biroul Permanent, a fost de susţinere a candidaturii mele. De altfel, comunic în mod constant cu foarte mulţi colegi din Vaslui şi ştiu că aceasta este opţiunea colegilor. Până la urmă, încă o dată explic, un preşedinte poate să se poziţioneze, numai că, la Congres, din filiala Vaslui, de exemplu, vor veni, probabil, aproximativ 86 de delegaţi. Domnul Tătaru este unul singur”, a explicat Ludovic Orban.

Întrebat dacă până la urmă va fi ales un alt lider la filială, el a răspuns: „Asta vor hotărî membrii PNL din Vaslui după alegerile din organizaţiile locale şi după Conferinţa judeţeană. Delegaţii la Conferinţa judeţeană vor alege conducerea judeţeană. Vom vedea”.

„Personal, nu dezavuez în niciun fel, e dreptul fiecărui membru al PNL. Am avut o colaborare extrem de serioasă cu domnul Tătaru, împreună am realizat lucruri importante în bătălia contra pandemiei. L-am apreciat ca ministru al Sănătăţii şi, în mod evident, mă voi comporta în continuare faţă de el ca faţă de un coleg de partid”, a adăugat Orban.

Citește și: Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății în guvernul Orban, anunță că îl susține pe Cîțu la șefia PNL

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Care o fi mai bun,pentru PNL și pentru tara,să câștige!!!! Personal ,il vad pe Orban mai bun politician!

  2. Ete al naibii cocalar! 😁

    • Oare cei ce candidează pentru o asemenea funcție au primit tematelica pentru concurs, sau la Educație e ca la Sănătate, că în Craiova scoaseră iar la spitalul județean câteva posturi, marea majoritate pentru funcții de execuție, surpriză: doar bibliografie, că tematica evdoar pentru cine a cotizat ( și apropo daca pe timpul PSD se vehiculau 10 mii, de când ne guvernează PNL gura targului spune că suma s-a dublat).
      Puneți pariu că proba așa zisă ” interviu” nu poate fi contestată deoarece nu se filmează!

  3. Hristos s-a înalțat!
    Să-i ia cu Mâtuitorul!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.