G4Media.ro

Oradea: Aquaparkul primăriei se redeschide vineri. Publicul va avea acces la toate…

Oradea: Aquaparkul primăriei se redeschide vineri. Publicul va avea acces la toate cele şapte bazine şi şase tobogane exterioare

Aquaparkul Nymphaea, cel mai căutat parc acvatic din nord-vestul ţării, se redeschide vineri, 3 iulie, după aproape patru luni de la anunţarea suspendării activităţii, dar, într-o primă etapă, doar în zona exterioară a complexului de agrement, transmite Administraţia Domeniului Public (ADP) Oradea.

O noutate pentru acest sezon estival este introducerea brăţărilor încărcate cu credit în valoare de 100 lei, care pot fi achiziţionate online. În situaţia în care valoarea creditului încărcat pe brăţară nu va fi consumată integral, aceasta va fi returnată la plecare.

Vizitatorii aquaparkului au acces la cele şapte bazine şi şase tobogane exterioare, la şezlonguri şi vor putea să-şi achiziţioneze mâncare gătită de la corpurile de alimentaţie publică din exterior. La dispoziţia oaspeţilor se află în faţa complexului de agrement o parcare spaţioasă, informează purtătorul de cuvânt al ADP, Loredana Buz.

În toată perioada cu activitate suspendată pentru public, angajaţii complexului de agrement au desfăşurat activităţi de igienizare, dezinfecţie, mentenanţa bazinelor interioare, întreţinerea spaţiilor verzi şi curăţenie generală.

„În contextul pandemiei de coronavirus şi a reglementărilor dispuse de autorităţi, nu vor fi disponibile în această perioadă zona de interior, cea de wellness şi nici programul de înot. Vizitatorii trebuie să ştie că vor avea obligaţia să poarte mască de protecţie la casieria aquaparkului, precum şi în toate celelalte spaţii închise din complex. Măştile vor putea fi achiziţionate şi de la casieria aquaparkului, la preţul de 1,5 lei”, mai informează Loredana Buz.

La intrarea în aquapark, va exista o zonă de triaj epidemiologic, unde vizitatorilor li se va măsura temperatura. Totodată, vizitatorilor li se va reaminti că au obligaţia să respecte regulile de igienă respiratorie, de distanţare socială, precum şi culoarele de acces stabilite de administraţia Aquaparkului. Conform reglementărilor, şezlongurile vor fi aşezate la o distanţă de 2 metri unul faţă de altul.

 

Sursa Foto: infooradea.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Nu va urcati beti in tobogane , va ameteste si mai mult.

  2. Bravo Oradea!!! Un exemplu de urmat pt Romania mioritica damboviteana, pt o administratie depasita in competente, depasita de vremuri si de tot! O administratie damboviteana corupta, la bucuresti s-au adunat coruptii romaniei!!! Hotilor, spargeti gasca, voi si cei din servicii care va tin in brate, care nu fac nimic sa va trimita acasa!!!

    O tara falimentara, condus de un sobolan la finante, unu caruia ii e frica si sa vb de pensii speciale, de salarii pe justitie, de cumul pensie salariu, de salariu de bugetari de lux, de tot!

    Niste mascarici care ACUM si-au dat seama ca nu mai au ce fura!!!

  3. Am vizitat Oradea acum vreo 20 ani. Oameni cumsecade.

  4. Pai Boc la Cluj ii minte pe fraieri de cativa ani ca le face si nimic….iar naivii il tot voteaza…

  5. Monosprancenatul a terminat de betonat Crisul si mai face si altceva cu apele, in afara de a le distruge?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.