G4Media.ro

Oracle a început să concedieze angajaţi în Statele Unite, în cadrul unui…

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Oracle a început să concedieze angajaţi în Statele Unite, în cadrul unui plan de restructurare la nivel global pentru reducerea cheltuielilor

Oracle a început să concedieze angajaţi în Statele Unite, a anunţat luni The Information, citând o persoană care are informaţii directe în acest caz, transmite Reuters.

Publicaţia a relatat în iulie că Oracle se gândeşte să elimine mii de locuri de muncă la nivel global, vizând reduceri de costuri de până la 1 miliard de dolari.

La 31 mai, compania avea aproximativ 143.000 de angajaţi cu normă întreagă, potrivit ultimului său raport anual.

Disponibilizările de la Oracle vor afecta angajaţii din birourile sale din regiunea San Francisco Bay, potrivit articolului de luni, care nu a menţionat numărul de angajaţi afectaţi.

Oracle nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii a Reuters.

Articolul mai spune că în următoarele săptămâni şi luni sunt aşteptate disponibilizări în Canada, India şi părţi ale Europei.

Giganţii tehnologici Microsoft, Alphabet şi Apple au discutat, de asemenea, despre reduceri sau încetinirea planurilor de angajare ca răspuns la creşterea costurilor şi temerile de recesiune.

sursa: News.ro

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. La Oracle au ajuns deja un obicei concedierile si asta din cauza culturii organtionale. In ultimii 10 ani la intervale de 2-3 ani fac concedieri masive in diverse sectoare ale companiei. In afara de top si middle management cred majoritatea angajatilor nu au mai mult de 3-4ani in companie si rare ori prind mai mult de 6-7. Desi salariile sunt peste media industriei la cat de instabil si complet rupt de realitate este managementul este ultimul loc in care sa iei in considerare sa te angajezi.

  2. Larry Ellison=CIA project with the code-name „Oracle”