G4Media.ro

Opt tone de haine second-hand, retrase de la comercializare de Protecţia Consumatorilor…

Sursa foto: Pixabay / meandcolors

Opt tone de haine second-hand, retrase de la comercializare de Protecţia Consumatorilor în Brașov / Comisarii au găsit produse neigienizate, cu grad ridicat de uzură, găurite sau murdare

Comisarii pentru Protecţia Consumatorilor Braşov au oprit de la comercializare o cantitate de 8.000 kg de articole de îmbrăcăminte second-hand, în valoare de peste 20.000 de lei, în urma unui control efectuat la o societate comercială din Săcele, transmite Agerpres.

Conform unui comunicat remis, vineri, de Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, în cadrul controlului s-a constat că hainele erau ambalate în saci menajeri şi transportate împreună cu cartofi, la verificări fiind găsite produse neigienizate, cu grad ridicat de uzură, găurite, murdare, cu pete şi miros puternic caracteristic cartofilor.

Totodată, operatorul economic a prezentat certificate de curăţare, dezinfecţie şi dezinsecţie şi documente care se refereau la un anumit număr de lot, dar produsele importate nu purtau număr de lot.

„Având în vedere aspectele constatate, nu se permite punerea pe piaţă a acestor produse, fiind considerate produse periculoase”, se arată în comunicatul citat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...