G4Media.ro

Olt: Șeful Inspectoratului de Poliție, adjunctul său și încă trei polițiști, confirmați…

Olt: Șeful Inspectoratului de Poliție, adjunctul său și încă trei polițiști, confirmați cu Covid-19

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, Mihai Mihalache, dar și unul dintre adjuncţii săi şi încă trei poliţişti au fost confirmaţi, vineri, cu Covid-19.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, la nivelul IPJ s-a înregistrat un caz de infectare cu Covid-19, la un poliţist care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, fiind luate măsuri de protecţie, conform protocoalelor medicale.

„În acest sens, facem precizarea că după primirea rezultatului care indica infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice şi a Direcţiei de Sănătate Publică, pentru prelevarea imediată de probe pentru toţi contacţii apropiaţi (conform definiţiei de caz). În urma rezultatelor sosite în această dupa-amiază (vineri – n.r), conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Olt, precum şi un ofiţer din cadrul Poliţie municipiului Slatina, un altul din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi un agent din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au fost confirmaţi pozitiv cu virusul COVID-19”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Din conducerea IPJ Olt au fost confirmaţi inspectorul şef, comisarul-şef  Mihai Mihalache, şi unul dintre adjuncţii săi.

De la începutul pandemiei, la nivelul tuturor structurilor din subordinea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost luate măsuri pentru dezinfecţia şi igienizarea spaţiilor, precum şi a suprafeţelor care sunt atinse frecvent.

„Manifestăm o precupare deosebită pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce priveşte echiparea corespunzătoare a personalului şi decontaminarea după fiecare intervenţie a tehnicii de intervenţie. Precizăm faptul că siguranţa comunităţii nu este afectată, întrucât capacitatea de asigurare a intervenţiilor este gestionată corespunzător”, au mai transmis reprezentanţii IPJ Olt, conform news.ro.

viewscntSursa Foto: Facebook/Poliția Capitalei

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Sefii! Sefii! Era pesedisti?
    Daca da ,e buun!

  2. De 4 luni tot nu au invatat sa se spele pe mâini,să păstreze distanță fizică și să poarte masti neconformă!!!!Asa se întâmplă când nu ai mâinile curate!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.