G4Media.ro

Olena Zelenska nu vrea ca soțul ei să candideze din nou la…

sursa foto: Captură video

Olena Zelenska nu vrea ca soțul ei să candideze din nou la președinție

Prima doamnă a Ucraine, Olena Zelenska, spune că nu mai vrea soțul ei, Volodimir Zelenski, să mai candideze pentru un nou mandat de președinte, transmite publicația ucraineană Pravda.

„Nu vreau ca el să fie președinte pentru încă un mandat sau două mandate”, a afirmat ea, în podcastul The Economist.

Jurnaliștii de la The Economist au întrebat-o pe Zelenska cum vede viitorul după război pentru ea și familia ei.

„Familia noastră va fi din nou împreună. Vom trăi împreună, cu soțul și copiii mei. Tot timpul. Ne vom lua o vacanță și vom merge undeva, nici măcar nu știu unde, dar ca o familie, toți patru. Și această vacanță va fi lungă – o lună întreagă. Și abia după aceea ne vom gândi la ce vom face în continuare, eu și el.”

Ea a spus că în timpul războiului își vede rar soțul, iar întreaga familie, în special fiul cel mic, simte lipsa prezenței constante a acestuia.

Răspunzând la o întrebare despre relația lor maritală, Elena a spus că războiul i-a schimbat pe amândoi, dar că sunt în continuare importanți unul pentru celălalt.

Înainte de a fi ales președinte, Volodimir Zelenski a promis că nu va candida pentru un al doilea mandat prezidențial, dar după începerea războiului a declarat că nu intenționează să părăsească funcția până la victoria asupra Rusiei.

Următoarele alegeri prezidențiale din Ucraina ar fi trebuit să aibă loc în primăvara anului viitor, dar, potrivit legilor ucrainene, votul în timpul legii marțiale este interzis.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...