G4Media.ro

Ofițeri ruși și un membru FSB au murit după ce o dronă…

Ministerul ucrainean al Apărării

Ofițeri ruși și un membru FSB au murit după ce o dronă ucraineană lângă care făceau poze a explodat pe aerodromul Halino

Mai mulți membri ai unui regiment de aviație rusesc și un ofițer al serviciilor de securitate ar fi fost uciși în timp ce inspectau o dronă kamikaze ucraineană pe care au reușit să o facă să aterizeze în regiunea rusă Kursk, scrie Sky News.

O sursă din cadrul serviciilor de informații militare ucrainene a declarat pentru Kyiv Post că drona a fost interceptată și a aterizat pe pista de aterizare a aerodromului Halino.

În timp ce liderii regimentului și membrii FSB s-au adunat pentru a examina drona și a face fotografii, aceasta a explodat.

Sursa a precizat că mai multe persoane au fost ucise, inclusiv comandantul regimentului 14 de aviație, unul dintre adjuncții săi, mai mulți ofițeri aviatori, un reprezentant al contrainformațiilor militare FSB și personalul aeroportului.

Informația a fost confirmată și de bloggeri militari ruși. „Sistemul de apărare antiaeriană s-a declanșat în regiunea Kursk. Drona doborâtă a căzut în apropierea unui aerodrom militar. În timp ce se inspecta locul prăbușirii, aceasta s-a autodetonat. Din păcate, există morți”, se arată pe un canal Telegram asociat cu Kremlinul.

În ultimele luni, Kievul a lansat aproape zilnic atacuri asupra orașelor rusești. Kursk se află la aproximativ 80 de kilometri de granița ucraineană.

Pe mesageria Telegram a fost publicată o înregistrare video în care se vede fum de la locul prăbușirii unei drone, în această regiune.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Dăștepți la cap mujicii, clar că merită un imperiu!

  2. Ca-n filmele cu proști 😂 zici că-i banc 🤣

  3. Au mușcat bine și definitiv

  4. 😂😂😂 Ce s-o fi intamplat de s-au activat iar po.s.tacii? Ma refer la ciobitul ala…