G4Media.ro

Oficiul pentru Invenții și Mărci, condus de un consilier local PSD din…

Foto: Facebook / Marian Serbanescu

Oficiul pentru Invenții și Mărci, condus de un consilier local PSD din Constanța cu experiență în Transporturi și alimentare cu apă

Marian-Octavian Șerbănescu a fost numit luni de premierul Nicolae Ciucă în funcția de director general al Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), instituția care protejează proprietăţii industriale, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

Șerbănescu este consilier local în Constanța, din partea PSD, și este economist de profesie. El nu are experiență profesională în domeniul protecției proprietății industriale.

Potrivit CV-ului său oficial, Șerbănescu a fost directorul de cabinet al Ministrului Transportului începând din 2017, dar și membru în consiliul de administrație al precum CFR SA.

Cea mai mare parte a activității sale profesionale s-a derulat la RAJA Constanța, compania publică de apă controlată de baronul PSD Felix Stroe. (Foto: Facebook / Marian Serbanescu)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Un ratat ajuns ales de alți ratați. Altă întrebare?

  2. Un machiat ales de tradiționali. Altă întrebare?

  3. a fost un caz cand au inregistrat acelasi logo pentru doua entitati diferite. Evident ca a urmat un proces intre cele 2 parti. Care-i „smecheria” cu inregistarea la OSIM? La ce mai existati si pentru ce va luati salariile???

  4. „fratele lui Stanescu” nu e un fenomen izolat

    si individul asta face parte din hidra USL, dornic sa isi arate incompetenta

  5. Alt incompetent la supt bani

  6. Soferul lui Stroe de la RAJA. Un lingău

  7. Gașca baronului PSD Stroe își primește partea. Director de cabinet al ministrului transporturilor tot pe vremea lui Stroe a fost. Bravo băieți!