G4Media.ro

Oficial: Stadiul fizic al lucrărilor pe şantierul lotului 3 al Autostrăzii de…

sursa foto: DRDP Timisoara/Facebook

Oficial: Stadiul fizic al lucrărilor pe şantierul lotului 3 al Autostrăzii de centură a Capitalei a ajuns la 63 % / Antreprenorul a dat asigurări că va finaliza construcţia pe cei 17,96 km anul acesta

Stadiul fizic al lucrărilor pe şantierul lotului 3 al Autostrăzii de centură a Capitalei a ajuns la 63 %. anunţă directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere Cristian Pistol, precizând că antreprenorul, Aktor SA, a dat asigurări că va finaliza construcţia pe cei 17,96 km anul acesta, transmite News.ro.

”Constructorul grec (Aktor SA) continuă montarea grinzilor pe pasajul de pe A0 Sud, care supratraversează A1 Autostrada Bucureăti – Piteşti). În această fază sunt montate tablierele metalice ale părţii centrale a pasajului construit pe lotul 3 (Bragadiru – Joiţa) al semi-inelului sudic al Autostrăzii de centură a Capitalei”, afirmă Pistol.

Pe secţiunile din capetele acestui pasaj grinzile au fost deja montate în urmă cu aproximativ 3 săptămâni.

”Stadiul fizic al lucrărilor pe şantierul lotului 3 a ajuns la 63 %, iar antreprenorul a dat asigurări că va finaliza construcţia pe cei 17,96 km anul acesta (2024).”, precizează şeful CNAIR într-o postare pe Facebook, postând şi imagini din timpul lucrărilor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...