G4Media.ro

”Odesa, întoarce-te acasă”, a spus Medvedev despre orașul-port al Ucrainei într-o conferință…

sursa foto: Unsplash/ Oleksandr Brovko

”Odesa, întoarce-te acasă”, a spus Medvedev despre orașul-port al Ucrainei într-o conferință de presă: ”Este oraș rusesc”

„Odesa, întoarce-te acasă”, a declarat Medvedev, care în prezent este șeful adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, în timpul unui interviu cu reprezentanții mass-media, publicat joi pe canalul său Telegram, transmite news.yahoo.

Fostul președinte a susținut că orașul este rusesc din punct de vedere al limbii, al istoriei și al oamenilor care locuiesc acolo. „Acesta este orașul nostru rusesc”, a subliniat el. Probabil că și Kievul va trebui să fie cucerit la un moment dat, a adăugat el mai târziu în interviu.

Medvedev, care este considerat în continuare un confident al președintelui Vladimir Putin, a declarat că nu știe unde ar trebui Rusia să-și oprească înaintarea. De asemenea, Putin însuși s-a referit în repetate rânduri la Odesa ca fiind un oraș rusesc, dar nu s-a referit niciodată la o posibilă capturare a portului de la Marea Neagră atât de clar cum a făcut-o acum Medvedev.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Conflictul din Orientul Apropiat și cel din Ucraina se susțin reciproc.

    Cât timp în Orientul Apropiat măcelul se prelungește, atrăgând atenția întregii lumi, președintele Putin înaintează nestingherit în marșul său spre Occident.

    Extremiștii se sprijină între ei.