G4Media.ro

Octavian Berceanu reclamă un depozit ilegal de deşeuri în Sectorul 3, dar…

Octavian Berceanu reclamă un depozit ilegal de deşeuri în Sectorul 3, dar şi faptul că primarul nu a permis accesul Poliţiei şi Gărzii de Mediu în incinta halei/ Berceanu afirmă că sunt mii de metri cub de gunoaie care pot lua foc

Fostul comisar general al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu reclamă, joi, un depozit ilegal de deşeuri, unde sunt depozitate mii de tone de gunoaie menajere din Sectorul 3 al Capitalei, dar şi resturi din curăţarea parcurilor şi toaletarea arborilor. Berceanu afirmă că gunoaiele ar putea oricând lua foc şi ar putea produce un incendiu de proporţii cu poluarea aferentă. În plus, fostul comisar general al GNM acuză că primarul Sectorului 3 nu a permis, mai mult de o oră, Poliţiei şi Gărzii de Mediu pătrunderea în incintă pentru un control.

Octavian Berceanu reclamă, joi, prin mai multe mesaje şi videoclipuri postate pe Facebook, un depozit ilegal de deşeuri în Sectorul 3.

”Un depozit ilegal de deşeuri, miroase greu suportabil. Aceste deşeuri pot să ia foc oricând. În spatele acestor deşeuri municipale, munţi, sute de tone, avem deşeuri care sunt provenite din amenajarea parcurilor, întreţinerea spaţiilor verzi, toaletări de arbori”, afirmă Berceanu, într-una dintre înregistrările de pe Facebook.

Acesta a anunţat că este însoţit de mai mulţi consilieri din Sectorul 3, dar şi din Popeşti Leordeni şi că au sunat la Poliţie.

”Locul în care Primăria Sector 3 depozitează ilegal deşeuri în această hală. Deşeurile sunt pe o suprafaţă destul de mare (…) Înăuntru sunt deşeuri menajere strânse din Sectorul 3 (…) Oricând se pot aprinde şi pot genera un incendiu de proporţii în marginea Bucureştiului care să afume din nou cetăţenii acestui oraş (…) Avem o Gardă de Mediu care nu-şi face treaba în Bucureşti, avem un ministru care ar trebui să închidă astfel de locaţii şi un minister care nu înţelege că astfel de incendieri trebuie să devină infracţiune”, mai afirmă fostul comisar general al Gărzii de Mediu, în altă înregistrare.

Potrivit lui Berceanu, poliţiştii au ajuns la faţa locului, dar, mai mult de o oră, nu li s-a permis accesul în incintă: ”Vedem cum o instituţie a statului nu vrea să se supună unui control al statului. Aşa stau lucrurile în Sectorul 3, acolo unde politicul pur şi simplu acoperă infracţionalitatea de mediu”.

Ulterior, la locul indicat au ajuns şi comisarii Gărzii de Mediu.

”Epic! Primarul nu permite accesul în incinta pentru control Gărzii Naţionale de Mediu şi a Politie Naţionale. Aici sunt depozitaţi ilegal mii de metri cubi de deşeuri şi resturi inflamabile care pot genera un incendiu de 10 ori mai mare decât cel de ieri din Glina. România, la mana infractorilor”, a scris Berceanu, alături de înregistrări.

sursa: News.ro, sursa foto: Octavian Berceanu

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Cum adică „Primarul nu a permis”, ce-i proprietatea lui privată, sau a lu’ mă-sa care l-a fătat?!!! Îl mai țin mult în brațe serviciile, că m-am săturat cumplit!

  2. Domnul Octavian Quijote a ajuns la domnul Negoita si vrea sa-l scoata din hala lui.

  3. stat in stat …din 2oi4 🙂

  4. Mai votează si cu PNL, când văd că păduchii pesedisti au schimbat gazda..
    Iar când le obosește neuronu swinger de ping-pong iau o pauză electorală si peeeseeedeee câștigă prin neprezentare…

  5. „Bucuresti ” Trezestete!

  6. Asa cum a aprobat si ridicarea unui service auto neautorizat(fara firma) pe str Gheorghe Doja, aproape de nr 19. Nu vad politie sau alte institutii care sa vina sa-i intrebe de sanatate. Ceva nu-i in regula acolo. Portile metalice se inchid si cu siguranta se lucreaza la negru. Nu stiu de ce am impresia ca in afara de service auto, acolo se mai vinde si altceva ilegal. Poate citeste cineva si se face o razie sănătoasa. Succes!

  7. robert sorin negoita este cel mai mare borfaș primar al sect.3. L-am întrecut pe găinarul pleșca. E timpul ca autoritățile să ne scape de el. Locul lui este în pușcărie alături de escrocul de frati-su și de mulți alți ticăloși pripășiți sub poala PSD, această crescătorie de jefuitori ai neamului. De la majoritatea tembelă și cumpărată care îl tot votează nu am pretenții.

  8. votati USL