G4Media.ro

O româncă de 51 de ani s-a căsătorit cu un italian de…

Sursa foto: Pexels

O româncă de 51 de ani s-a căsătorit cu un italian de 90 de ani, iar rudele acestuia o acuză că a profitat de senilitatea lui / Experții chemați în instanță susțin că bărbatul e lucid

Îngrijitoarea româncă a unui bărbat italian de 90 de ani a fost dată în judecată de rudele bărbatului acuzând-o pe aceasta că a profitat de demența bătrânului pentru a se căsători cu el, relatează Il Resto del Carlino.

La procesul împotriva îngrijitoarei expertul chemat de judecători să explice dacă bătrânul se află sau nu în situația de a fi capabil să ia o decizie, dar și prietenii bărbatului, au susținut că acesta știe foarte clar ce face.

Marți, la Tribunalul din Ferrara, au fost audiați toți acești martori.

„M-am căsătorit cu ea pentru că mă făcea să mă simt mai bine. Ea m-a făcut să renasc și am vrut să îi asigur un viitor”, a explicat bătrânul, expertului.

Expertul a subliniat cum declarațiile bătrânului, care spunea că a trecut printr-o perioadă foarte proastă și apoi și-a revenit datorită îngrijirii îngrijitoarei, au fost puse în paralel cu rezultatele examenelor clinice care au arătat o recuperare clară a bătrânului care, totuși, a subliniat consultantul, nu a fost niciodată afectat de o „demență senilă reală”, așa cum au emis ipoteza celor care credeau că acesta ar fi fost obligat să se căsătorească cu îngrijitoarea sa.

Cât de importantă a fost pentru bătrânul de 90 de ani relația cu femeia de 51 de ani a fost povestită, tot imarți, de doi dintre prietenii săi, care i-au explicat judecătorului condițiile în care se afla bărbatul de 90 de ani înainte de a fi îngrijit de românca ce i-a devenit ulterior soție.

”Sunt de nedespărțit”, au declarat prietenii în sala de judecată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Întrebat despre cum crede că va fi în noaptea nunții, bărânul de 91 ani a răspuns : ”Dacă moare, moare, asta e”.

    • 😂😂😂😂😂

    • @ nahir – comentariul e mai mult decat prostesc… Situatia celor din articol mi se pare mai de bun simt decat fufele tinere care se casatoresc cu barbati mult mai batrani pentru bani. Omul ala stie exact ca a luat de nevasta femeia pentru ca are grija de el si pentru ca vrea sa-i ofere un viitor sigur.

  2. Copiii lui probabil ca nici nu-l mai vizitau, l-au lasat cu ingrijitoarea, sperand ca va muri odata. Faptul ca au si dat-o in judecata, arata ce fel de oameni sunt. Dupa o viata in care muncesti pentru ei, te cred senil si se lupta pentru avere.
    Cine se mai gandeste azi cat conteaza, pentru sufletul unui om, o vorba buna, un gest frumos, prezenta cuiva atent? Cat din noi mai e sensibil si bun?

  3. Asta-i viata lor pa Italia